<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
1 n! _6 O( }  m0 S0 G5 ~& y做乜開拖都唔預在下呀
! j* c' m; S" S8 I  d' X) e- ?: einfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
6 |. [9 J  U8 R3 z6 ?3 _4 \) `) _

) q& `* s' y1 t4 f3 J/ y5 v5 u諗清楚先好出聲喎,
" x$ G( p: s1 G! `/ ?$ B( d皆因呢度有d人冇乜品,
& y6 ~: c( j) y* v2 v$ t, Y自己詞窮,
5 }# a, m7 x( O- U6 L唔係屈人,
0 m/ @  J# ]8 w- S; z* J就係話人義和團,
% y; `$ U% x: R" b- i" w5 r仲隨時會有賤人爆粗./ `) l4 S3 t' B5 O# j% {. ?/ D/ e

% |3 v) \) C6 t. c9 Y
! i+ h& ~) @8 \" L6 U" y5 Y% R' G6 }& J, Z9 e' c9 ~
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
. k8 m/ F4 p2 i4 H5 f) A1 `3 }' @hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
" X4 }4 a2 K+ n0 o3 D7 S# M' J1 Q
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道- l; }' Q4 f& M8 L6 `/ G1 Y
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?& }% D) T6 k& M3 y! W7 X, Y& g
你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人9 I( I5 N4 q3 F1 L: F
- j( Y) |8 z; J. [
我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色, 1 C9 ^- t4 @3 L9 `' |
因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!! / c4 s& m" M. g/ u; g5 z3 T
我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....# s1 z" r9 \- J- P
做乜開拖都唔預在下呀5 S' W/ o* u: d; M  R
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
( N" X# E9 F8 o+ }: Z; I9 }
. i! h7 }; p3 q: Q- L
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
, h: r- G" g- C4 ^. y+ o, E/ {- B你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
3 N# U% q+ G9 ~# _. r1 {: [' X! r+ j/ J1 m7 s" w7 h
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
+ ?, ?; b6 H  S+ h. P, g: ?9 H$ B你要開拖, 狗哥成日都陪你啦1 I$ {; I& T1 p/ g
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
% Y2 c0 K7 C4 a* S& {2 d: {9 t& v1 m8 S
8 @; S* Q& T; N- y) S: J% S% Q
呀...打錯字....係開P至啱
0 l+ ]' M% C4 P8 T8 Z
# Y1 p# G& k' |( W9 c# v7 t今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...6 G( ]  I! z8 t# X$ w! b8 u0 P
食品若有輻射,梗係唔食喇2 v& V+ a# S1 w
若已經證明係安全,冇輻射污染,- @0 I! R) a- v, C/ P3 }# Z! y
點解唔食先?8 r: `+ }+ s) s5 h& y$ ?# D6 r

/ X  p- V. ?7 L; Q! b* k你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
. Z8 i+ v* j. S4 y
% s& ~0 J9 o3 K( n0 R% j8 |
呀...打錯字....係開P至啱 # T$ V8 S0 _- y% p# Z# x
2 o! l3 U% V  }: p9 P
今晚有時間吹兩咀先
* Q* _5 v7 p3 Y# e/ rinfjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
) q/ G  [  P, K6 g, q
0 R1 D' U# H3 Q  ~2 H: d
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄
+ f; m/ E" a  [& V, e. U日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
4 g1 [8 R; [  c# V3 B) H祖國食物信得過日本食物多多聲架! ..., b$ l( n, ]2 X5 s# g8 k
andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
; w  v  W3 S: j- a& ~/ r' n4 X- p& v; t+ d
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
% ?) ]* s3 Z5 C; A2 |% U
; d; N) }8 \4 [( U- n% U
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道) g# s4 @% n: j8 l  B  Z& L, d
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
! O& i8 h) X2 i8 K你見K2 ...9 b4 `$ a' H+ k# @2 `
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
! Z/ g1 j0 S( u5 @

, B+ \% E4 _' `( y我要修正...
2 `) f* ]# I1 g4 m$ g0 F) G; T$ n5 U+ o' o& [# |( U
我段文章第一段係咁寫,
  N+ S6 v3 Y) K6 i* M7 u+ i! S# ~<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>3 E- l# a/ g5 Y' i! G
5 q2 N) r/ ~3 _; I( N6 O: [
我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
0 T# r  z5 A# ?; j6 s7 ?3 \9 F我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,8 L: T4 E% B! C
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
+ l- |. Q$ i, K1 |6 E
- l0 M: {7 H& {- {" W/ D2 }, f+ R
- D9 w/ i) y/ q. z- g- A9 R( g# h7 ?7 t, ]9 |  O/ m9 X" K
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...; o% ^3 u+ v' h( O5 b) [
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
/ P; W* `! Q* h6 k

3 l5 G( x6 T, U4 J+ `, A在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
7 H0 a) }2 c9 j& _( a& ?我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?. q9 a! J- I; E
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買, b' ?8 D, K0 e  S( c
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
& ~; I. J% Q+ q3 Z: B# }: L4 f7 O8 I9 J; i/ y" |% T/ |  N9 X4 l
大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻
( q8 A8 ]8 \! g( s5 x(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。