<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
5 l6 E5 U# Q" y( E. O做乜開拖都唔預在下呀: E, h5 S; C) n$ N, x$ g, s2 N
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
" o, ^9 r, U$ V5 u- Q
- S- j; b) t* N! K: u諗清楚先好出聲喎,
7 X0 |8 m2 i$ ?9 Z& v5 N$ m' V皆因呢度有d人冇乜品,( ]- ]% J. j5 G/ ^
自己詞窮,
. R' x2 m5 q# y唔係屈人,9 C8 K& {' ~/ n1 E3 c5 G0 W. B
就係話人義和團,# _' N2 C% _# b
仲隨時會有賤人爆粗." q8 l: l& q% u% C1 [& K
! G% i* v) `3 X
/ a- M+ @8 A$ z% n2 \$ e. z4 A6 L$ `' C$ Z! Q# F6 s. ^5 Y
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
2 q! b& _) H/ Q8 t3 [2 ^6 ehamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
, _- ~! y. F# x  m
7 P# `% w; e% G: S4 t7 m3 V版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道" G3 Y4 N1 |; p+ [, J5 |3 {' I1 c: e
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?. [( @. N3 A" f" S
你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人" E3 ?) E6 ?. F8 S1 o
4 k" [) n4 V" q. K) Y# W
我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
- J9 g; o, B1 f( y; g  G. @因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!! 2 ^: I/ J% n7 ?: f/ j2 w% x' p; }
我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....3 [0 R0 ^) w# }
做乜開拖都唔預在下呀  r% R- G2 ^9 ^5 t4 X! u. O
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
- g( E) V+ u9 B, }% j* K  r& s! F( S2 V5 ?+ r+ H
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
; E5 }1 x" J% ^+ n5 V7 Q: W0 T你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
, L8 I1 r' y/ R8 y; j0 }4 w0 [
5 e& r9 f5 ?: E, B2 q6 m# `
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, , G  N4 }: f8 C3 V
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦" U) n- c( L5 f8 f4 X% t
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
# _6 O0 }  }2 u) Y6 }6 |' p2 E' w+ S9 @0 J& L
呀...打錯字....係開P至啱 9 u2 ?8 U$ ~! G' K4 Z9 r- U7 E2 t

+ D  r7 C7 E  }! B+ R3 e0 X3 G今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...' K- l5 J; n8 v4 H* a
食品若有輻射,梗係唔食喇( x0 [6 V) h  ^
若已經證明係安全,冇輻射污染,
# ]2 e6 O! {4 B9 E5 s7 }/ f點解唔食先?
. O8 o6 ]5 S7 E' E& S" @: D, y& o/ R$ G1 u% Y
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
* f  ^) Z' i/ y8 v6 S
! n" B  \( a  V2 N呀...打錯字....係開P至啱 0 x/ @! S0 C- H6 c; `1 b; S

1 j1 r5 O: ~5 ^) E% w6 o7 R今晚有時間吹兩咀先
  {2 y9 `2 P; s0 T, Ginfjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
& k+ H4 M; I. t5 s7 n  D
" r& y% O; D5 x% A) |
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄! W0 Y1 }, y3 B7 O  ^
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
0 D( J' u3 E. T( \/ A. N9 N祖國食物信得過日本食物多多聲架! .../ U8 m( ]8 u, O' D5 O9 k! D
andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
1 |* g  j1 s: G: f" r9 j
! G" Z" l# e! q; m9 h$ M
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
1 m$ v  R" L* t! Z  D& F; l  X1 X6 x. a5 W. W! ?& R& L: h$ @
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道) n8 }+ ]1 Y8 Z8 \  F3 K
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?3 V+ A. e& @6 U8 H2 m
你見K2 ...
* C. y6 d( {+ Nandyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
, S" w" T) H7 M
) y, K1 E& o% I3 ^/ e8 v* T
我要修正...5 `6 s4 T/ d. s* `
$ B2 |8 N% W6 j5 b6 N) S
我段文章第一段係咁寫,- F( W8 E2 F7 n; l; e9 }7 J$ Z5 B
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>' \; n& p# }! ~* |9 X3 a
2 D# V4 s, l3 I% q$ P" H
我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
7 h; L& m2 X2 C# `, K我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,9 j' T$ w; |3 A5 f
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.8 K6 M  W0 Q* U/ d' i+ \+ o
& P1 C5 g: r; b; x6 {
2 o& U: O  F3 m, \+ s* Z+ l
6 _2 s; L9 e5 {; J) f
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
- M' ?* s* P. O" m0 jinfjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
- M3 g5 x2 L3 y  g# P& S& Q0 |! b
" @" F. F5 K% A. K! |) G. e在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死5 W; v( M2 j% I/ U* F; F5 b& J
我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?
+ [/ q5 c# G- k% m7 @  @( B至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買
; K6 w9 ?$ k( w/ Qadmin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
! B: C1 p2 U& Q6 E. d( b
) a( C" y  s: O( g% Z- j大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻
" {, h! B' u1 x  h6 T+ @(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。