<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....: i2 _9 |, C& P$ R2 `3 Z( o
做乜開拖都唔預在下呀
5 [$ q& H( r1 Binfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
8 h  A- g) Q4 m1 N- Q) u2 |6 E4 v+ W
諗清楚先好出聲喎,% }, ]. U8 Y1 N6 j
皆因呢度有d人冇乜品,4 w5 I2 k: a! @* k5 k7 C+ Z8 _
自己詞窮,; p" l3 f8 ^8 G% U9 Q$ l! {
唔係屈人,
) {0 {: J2 I* k4 J& a7 g就係話人義和團,) @1 }, B& V: b& |, P; V
仲隨時會有賤人爆粗.! g- B! c$ l' n8 x

! Z# ]2 v- L( C. }) h5 F
本帖最後由 andyho 於 2011-3-25 11:16 PM 編輯 0 o. Z& U1 ~. A; c# t% f  B9 t
* Q, I5 L/ Q% {5 U
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
% H. a% b5 G. S( b: [hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
# J* g5 v& Q+ m2 e4 ~6 c/ n
$ ^2 j0 v  z5 f6 _0 V: I* _; W7 u
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道
6 k$ H- j% ~) n6 \9 L6 w: g) [如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?& ?+ b- B5 K' J
你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人
6 N; P' Z* ]7 }  X/ M( b
7 O* L; e1 p& V$ p9 Z8 p我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色, 3 r* j& ^& H' ^$ V
因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
# V& T( X5 F; d$ s* M  A& Q/ i我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....
/ O; y% K% `  r5 @6 N做乜開拖都唔預在下呀
% S) h6 C- I# U: E& P6 T# l4 Winfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
3 |- J' h, y( i2 k( _  Y4 `& V$ Z. p# k' b
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, ' D; Q/ e: w0 }4 O9 V  X
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
) F. O" Z' n4 K$ j
7 m( C- D3 L* D6 z+ d3 M4 N關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, 7 X* F' u& G% N9 I1 Q
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦* B5 a2 ]- y/ r7 a4 C
andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
: ]/ U: N9 u6 M3 ^4 T9 |

0 S, ^7 T: N6 [' b呀...打錯字....係開P至啱 # ]% [8 J$ ~4 f; b# m

1 n" W; T+ A  y: a7 S今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
& q3 B2 v! C' ^" F食品若有輻射,梗係唔食喇: ^7 {: h# F: \* N" l5 \# N
若已經證明係安全,冇輻射污染,, F& }+ k* E" x
點解唔食先?- b& ]) ]4 n( c1 H, V
0 ]4 |; L5 {  k" B" B7 C( n
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
! {) J" C# e4 T9 y) m3 a0 K- V+ y8 b% G8 ~' z2 c; a# \
呀...打錯字....係開P至啱
, i3 i& p) t7 @% u" I1 @; j  t
; Q- j/ \3 s& G$ Y. \# v8 B, e今晚有時間吹兩咀先  ?4 S* ?& R5 J3 c/ i
infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
; A% o0 N# D/ M: D" A" s: H$ a

1 ]/ s* [7 K8 ^1 U真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄
$ M: c1 E4 X; ]' o- l日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉% B% T% L% z8 x+ C7 _
祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
7 p, t0 m6 G$ F# s6 X! Eandyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
5 G# ~( e& X5 J9 q

& E( \6 I3 P* l$ @. h/ t% f咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
+ f! }/ Q' z1 r4 z2 K8 z; u9 D7 D( s- c- [6 n/ Z5 D
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道: R7 H" [! C9 F
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
# }$ ^+ l: u5 f$ j6 [$ ^你見K2 ...0 q. }% }: c% C5 S* [6 l
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
5 _% q7 S  M7 ?4 o* j) U9 A

{( }  s, }' s0 b# ~我要修正...
, I( a3 c7 `2 F1 q5 ^, L  V
: E" v$ W/ u" K我段文章第一段係咁寫,  I/ f( }. ]8 @. O, u
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>
$ z1 f# g4 F7 ~' V2 e2 Q- J2 w+ p# F
2 [- _7 i7 m4 A8 T( [% t/ z我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
( w* t+ e; E4 n  e6 J% x! Y4 w我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,
5 C  W, R9 J7 s所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.2 Z9 ~! j( u  r6 n; S
- y& S$ \- a. e
: H$ _) d. p) r& B& [
- q6 h7 [$ A( a- H$ D5 d1 e' s咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
/ g1 x% k9 p5 B/ l+ uinfjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
- z7 S* Q' u  q% {
7 e1 N  `: \( D/ J: S4 y% V在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死3 o- S/ M; w* L4 q$ W. s, a: m
我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?
9 P. C2 |- @9 U+ d& L# e; n) \% O9 O至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買/ M) e6 v% f2 w) z/ P% i
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
' f5 z6 ~+ N  F9 [% P0 g  d- l) x" m5 R6 F& ^4 s
大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻5 G# ?6 e) m& j: j* w5 t
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。