<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聲討"打狗棒"會員, 取消其會藉, 有破壞冇建設
返回列表 回復 發帖
' U3 n# G# H1 K: a

% C4 N0 W- D% c2 }% ~' P& J4 v4 L有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!
; q$ `0 `4 x- c4 E- H7 |我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人".... / {/ }7 o/ O/ Z% G3 r' k
我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...
' ~+ x( T) `) t4 W! A  _' {; Ghamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
我係咁理解:
2 }: z. {+ a" ^& b6 k9 g) ?陀地=土生土長香港人
3 o# |6 k5 y; q陀北=由大陸移民到香港, 有香港身份證7 d  A7 v# {; g5 c5 K6 @) e
北記=純正大陸人# E! r" E. q+ q$ ?

& F4 ^  c1 G) t4 {% [9 W你講得啱, 而家索陀地真係唔多, 所以要靠d大班報料...
2 Q- d6 {7 G2 o: O

5 G$ e$ e7 \8 S) f% z有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!
! t2 |( @  s6 g; w& A我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人"....
, Z9 y% Q( f1 m2 h% K. s我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...) f& e4 b/ W8 [
hamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
喂, 你有咁嘅強項早d出聲, 幾時約你跳番part?
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-9 02:35 PM 編輯   I: A/ X* L, ]6 f: g; z" F% s! {

s: t; j; h! Q4 R4 z字背... 2 F6 \/ G- C, U; a- z
9 A4 P( f% s# V* R
) F5 I4 ~2 }! R

7 d: ?+ X* {+ t' c8 X& f. f. V
0 \. i, H, Q6 ?/ Q% Y9 [1 [9 b7 v1 A陀背 = 陀地斷背
喂, 你有咁嘅強項早d出聲, 幾時約你跳番part?
& {/ G. V& X6 o9 U+ Y% s0 U打狗棒 發表於 2011-4-9 02:31 PM
9 `9 q+ k' A, _/ l4 D

& q3 p8 X* P# n% H  O問題不大, 飲酒飲得幾多! 不過我擔心閣下開口埋口都"小農DNA",
; N9 J8 e) e0 f% N9 U得罪我班客仔, 到時真係多得你唔少
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
$ `9 n3 m  l( X3 O4 F, S
$ L  F+ I/ W$ p+ {1 Y3 P1 e問題不大, 飲酒飲得幾多! 不過我擔心閣下開口埋口都"小農DNA",+ a( x8 [6 R8 f5 d- G. e5 E6 v* C
得罪我班客仔, 到時真係多得你唔少
' |; |% G0 @+ `* g3 `: [$ C/ Zhamsubboy 發表於 2011-4-9 02:46 PM
學校辯論都有正反兩面, 我除咗識講「小農DNA」外, 掉轉槍頭讚共 產黨係天上有地下無都一樣得!!!
學校辯論都有正反兩面, 我除咗識講「小農DNA」外, 掉轉槍頭讚共 產黨係天上有地下無都一樣得!!!
  `$ y  X# Y' W' W7 u' Y3 G打狗棒 發表於 2011-4-9 02:50 PM
8 K& c2 R! h4 G
$ o. v2 r% u: O! O( c9 t* k7 x/ o
真係"狗"......................哥 !: U6 e1 C) G# n3 z
OK! 到時去發信息俾你!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
去跳舞侵埋我啦!
- q. a. u! c* J

A  X0 \( Y0 _2 t$ `有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!. Z, P8 J3 v2 t$ d9 ~7 N# ~- K8 _+ y
我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人"....
4 D" I; w4 y/ l8 O我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...
! E! V( g* B% ?; n0 @0 f- }# U' Rhamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
6 C. Z6 ]8 A' D5 S9 u我去跳舞都係飲酒揸波居多,小出街,不過有時遇着d女索真係忍吾住架!
. I- ?) e- B8 G
我去跳舞都係飲酒揸波居多,小出街,不過有時遇着d女索真係忍吾住架!
# k* s  r) Y9 h& g$ v! Y; ^alan3015chan 發表於 2011-4-9 11:47 PM
不如搞番次26fun舞林大會......
亂發無謂帖, 欺騙, 惡作劇, 支持死"打狗棒"會員 , 贊成請覆
9 K  }( `; w) GPan Pan 發表於 2011-4-7 08:50 PM
( o- ?0 z" V* O& c5 D( p$ b+ [
& ~* [$ c; t7 Y, l; S7 i6 o. ^) B: q9 v* C3 o" @+ V5 ^8 t

2 ]6 O& v. _) p2 [
/ G( {- e5 T7 D1 D: O/ X一於死佢 , 行刑!   h" i3 U5 d7 i/ \
我質
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聲討"打狗棒"會員, 取消其會藉, 有破壞冇建設

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。