<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 騙子足球
返回列表 回復 發帖
一隊全部人做戲的球隊好難找
不過世上有一隊就係巴塞隆納
屎勇 發表於 2011-5-1 04:55 PM
未免過份左d喎....冇需要鬧哂全隊gua....
搞到屎勇兄咁慶,仲搞到自己乞大家憎,有咩得罪,有怪莫怪.我都係講下自己既睇法.可能都有d偏激.
Shaqleung 發表於 2011-5-1 05:29 PM
OK~
唔駛甘激動WOR~.~ 都係入面某幾個演技好者~.~

評分次數

冇慶冇得罪
你唔使咁講野
咪扮到好似好委屈咁
唔岩傾咪收皮咯
係咁
喂,你死得未呀,我拎左黃牌啦,起身啦
唔係唔比你笑
好好笑咩
成日笑乜春呀你
噏埋d唔知乜野又殺人又性跟住係度笑
唔中意咪ban叉我咯呀版主
繼續笑拉你
喂,你死得未呀,我拎左黃牌啦,起身啦
冇慶冇得罪
你唔使咁講野
咪扮到好似好委屈咁
唔岩傾咪收皮咯
係咁
屎勇 發表於 2011-5-1 07:20 PM
唔係話好委屈...都係交流下意見啫.大家都係足球愛好者.

加上呢度個sports版都靜左好耐.難得有人可以討論下,小弟不知幾開心.
唔係唔比你笑
好好笑咩
成日笑乜春呀你
噏埋d唔知乜野又殺人又性跟住係度笑
唔中意咪ban叉我咯呀版主
繼續笑拉你
屎勇 發表於 2011-5-1 07:24 PM
你冷靜啲。
假若我要ban你都唔使等你approve。
你地幾个傾得好好地呀,我一路都加你地分呀。
你唔好咁勞氣啦。

愛隊輸波實會唔開心,但隊隊都有球迷,無必要話中有針既

下星期二次回合啦,不如你地tip下邊隊贏啦
44# 屎勇
其實兩隊係呢場波都各有各唔好..唔駛甘勞氣~.~
呢兩隊波當中, 我比較認同巴塞做法
因為皇馬首先俾壓力球證在先, 咁如果巴塞球員再唔SELL 下皇馬球員犯規, 咁只會令對方腳腳都係收山腳...
有會員認為巴塞球員係插水, 但我想講絕大部份巴塞球員倒地都係皇馬球員犯規所致, 不過跌落地要跌耐D先引到球證正視暴力足球...

講到打茅波, 巴塞球員我諗都係得巴斯基斯係會咁做, 其他巴塞球員防守都好技術型好斯文, 相反皇馬除左卡斯拿斯, 迪馬利亞, 迪阿拉, 艾迪巴約同卡卡之外, 基本上都會出腳傷害對方, 如果球證唔正視, 佢地隨時會變本加厲添...

比比為人係點大家都清楚, 如果仲將佢當係純情小姑娘, 咁閣下唔知係咪可以當係"天真嬌"LA

評分次數

我踢得矛, 食黃牌, 我預左,..... 我再矛再犯規, 紅牌出場..... 正常
我踢得勇, 但踢唔到你, 你卻呼天搶地, 令球証俾牌我..... 冤獄
咩世界咩年代?

我一直都有踢本地私人聯賽, 看過好多球場老鼠, 但無法, 球証睇唔到, 作為球員只有Keep on 比賽
最慘係一d玻璃人, 你掂一掂, 佢就投訴, 當然球証唔理佢,
隨之而起就係佢d隊友以為我方矛魚, 以矛招相向......

每一種運動, 都須要體育精神, 以欺騙手法換取之冠軍或獎狀, 可恥

我不是任何一隊球迷, 只喜歡足球比賽

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 騙子足球

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。