<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » On call 72小時~香港星/模免費活動報料專區
返回列表 回復 發帖
Whisper HongKong
上星期六、日拎唔到一秒瞬吸試用裝嘅朋友唔洗驚!我地黎緊今個星期六同日(8/12 & 9/12)就係最尾一輪派發活動!詳細地點請留意Whisper Hong Kong facebook 動態!姊妹們, 一齊自信Stand Up! ...
sos9407sos 發表於 2012-12-7 05:10 PM
最後一輪免費派發一秒瞬吸試用裝活動聽日係銅鑼灣舉行!
未攞的姊妹,聽日真係最後一次機會啦! 記得係星期六黎銅鑼灣搵我地啦!

屆時仲有魔術表演添!邀請埋你地朋友仔加入呢個even
t啦

日期: 12月8日
地點:銅鑼灣地鐵站F出口(渣甸坊)

聽日銅鑼灣見\^0^/ 姊妹們, 一齊自信Stand Up!

評分次數

最後一輪免費派發一秒瞬吸試用裝活動聽日係銅鑼灣舉行!
未攞的姊妹,聽日真係最後一次機會啦! 記得係星期六黎銅鑼灣搵我地啦!

屆時仲有魔術表演添!邀請埋你地朋友仔加入呢個even
t啦

日期: 12月8日
地 ...
sinhang 發表於 2012-12-7 11:09 PM
今日的活動已經完畢,多謝姊妹們支持^^ 聽日係我地最後一日的活動, 會係旺角西洋菜街舉行,仲未睇魔術表演或未攞試用包的姊妹,記得把握最後機會啦^^

評分次數

Uny Chiu
‎(1) CARPLUS - Car of the Year Award 2012

Date: 2012.12.10 (Mon)
Time: 2:45pm

(2)
5:00pm 潮牌SUPERBORED Fashion Party

評分次數

@江美儀香港官方網站:  [活動] - (台慶劇◆名媛望族)14/12 明晚兩小時大結局晚上(8:45-10:45) 播出- 而鍾家及衆演員出席- 名媛望族之闔府統請(8:15-20:30,10:45-11:00)將軍澳新都城中心二期,齊齊睇大結局,究竟鍾家各人最後的命運是怎樣?! 快來支持。繼續拉票◆支持23號…最佳劇集*名媛望族* 一票!@江美儀 [给力][围观][爱你]

評分次數

活動:《ATV2012亞洲小姐競選》總決賽宣傳活動
日  期:2013年1月5日(星期六)
時  間:下午三時(15:00)
地  點:西九龍中心一樓中庭
(近深水埗地鐵站C1出口)
出席:十八位總決賽候選佳麗
司儀:蔡國威
內容 ...
kmbming 發表於 2013-1-4 09:13 PM
乜嘢叫賽葉子?
法網狙擊新年新「法」現
日期:1月6日 (星期日)
時間:下午1時
地點:第一層天幕大堂
@陳煒 今個星期六(1月26日), 晚上6:30, 會親臨將軍澳中心出席<將軍澳中心 全港首個微型紙雕建築展覽「一紙千緣」揭幕禮>, 大家多多支持!!@kawaiibb

評分次數

Mikiki
聽日(1月30日)下午1時15分,「Mikiki x Little Twin Stars Love Sweet Love 甜蜜會館」將舉行開幕禮,Gem Tang將會來到主持亮燈儀式!

Mikiki x Little Twin Stars Love Sweet Love 甜蜜會館 開放日期: 2013年1月31日至2月28日

評分次數

明天(13/2)下午1時,兩代宅男女神@高海寧 及劇集「老表你好嘢」細細粒將現身#荷里活廣場#,記得來棒場!

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » On call 72小時~香港星/模免費活動報料專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。