<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?
返回列表 回復 發帖
唔會,會叫走個條友,然後條女好多謝你,咁自然會同你強姦la,係唔係
我女友係...: d/ H: U0 [# f, Z; d! R
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..9 x# S  f" D! M, y0 r9 D# j
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
; t8 U$ L: j3 W4 j- E3 N8 a於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
# U! o5 L5 p# ^: P! B當然...嬲爆爆既我係勝方..
0 u+ P! o6 U6 M# Q$ N5 c3 ~/ K3 s% ^6 A決鬥方式就係對聯~
0 Z9 P( g  P# Q8 d1 [/ O* i
7 q5 N0 A+ F/ ]7 x- J5 s' g0 o8 L& f: O: V
% L6 I2 B/ s) @7 R, v) X
  J! Z: V3 P: y0 S5 l* n

+ \$ P* G# v/ [$ N/ W+ z* |3 @+5
, x( L( Y2 e/ P& }& ^0 M. ~
- r) s$ n/ J6 T( `. w' }* Q[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-3-19 at 08:51 PM ]
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:& L/ v+ w1 u" s1 r0 g
我女友係...
1 `  G. y2 I( c% a2 H9 F, p現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
' P7 c/ Z+ o( Y* ]講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..% f/ E8 J; d% q" ~3 N% g/ N
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~8 d4 g% H3 x+ f* O
當然...嬲爆爆既我係勝方..$ \; D' x2 J$ t, z- i0 M, V' f4 E
決鬥方式就係對聯~
) j7 t3 [$ ?2 J9 I) F7 a咁點呀!
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
& H, b9 W+ S& V0 @, s5 r* k 我女友係...% C8 H' K3 U2 `' O1 ]" l& Y# H
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
" q* w$ \# O* w- P- }) Z講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..* ~& P, Z& f) j
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
* K% i  m) d: P% g$ _- F# w) S: l當然...嬲爆爆既我係勝方..
7 E- w: s& v! B9 Z決鬥方式就係對聯~
- {5 E8 `2 F+ K2 H
呢到果然係吹水區

596 x 322 PIXEL下載

以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-3-16 08:56 PM:1 ], V) f+ P6 N+ J4 J% t
% p4 B4 _: f, k, ]* {6 r7 @+ c
呢到果然係吹水區
2 F( L5 ]; k2 W8 h0 t
假架!
捉佢去俾D生愛滋,花瘤基佬輪
% a: x/ Z7 I& Q3 N係佢心口寫(免費任做)2 ?# r/ C6 o5 ^% v4 W0 Z( T
之後再除曬佢D衫綁向好景前面8 m4 X1 n6 E% r: u0 {4 O
然後再將以上的野拍成片8 X: n# B! ]* |+ [: R
送俾D老番佬攞去出4仔無格
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
Originally posted by lijinwei at 2005-3-17 11:14 AM:- N8 @* Y, d$ f4 L0 F  Q! W
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
1 \9 h0 c! i0 w$ o( }5 R

( B) }: x( |  ]/ U
1 ^) t, I: D% B0 h你吳計較咁你叫你女朋友/老婆去益街坊啦
會 好似好慘 你係另一個睇法去諗 0 a% G' ~8 U: `/ Q4 e- C6 e  M
% Q7 s0 f8 w8 b9 e
證明自己簡呢條女冇錯=.=": {- R! D7 D) i' |% \6 I
條友正先會吸引到有人咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。