<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
# V, z7 l2 t- ^5 o6 I5 H7 _ 0 J$ i1 h2 H5 F/ f- v
1.她很疼我的
8 Z" W, Z+ J8 n% @$ d2.當我是她兒子般看待..
$ l7 ~* C: L. N  z! K7 x3 s3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
4 c9 X% r; t3 V* V
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:5 W# r- q# p# _. W1 w, u
! J( a9 j: A/ ]5 x6 M9 L& [
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
2 n" @* ^3 a/ a) c. z我果個年輕的~
) B0 i9 A5 p3 t# F大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:
! z' R$ n6 @: Y5 i 7 {) d$ R( u2 s4 e) z7 b
我果個年輕的~
6 @. K. Y5 W" F7 I& ?3 q大約30幾歲度~””
' D, R0 v; S8 }: y/ J  \, A我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:* c5 \# D( R; m& k$ z
- x: M: w( ?) L1 L2 }! o
我嗰個50-60左右
* R' q6 h/ T) V. D9 f
哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:
: H: ^) ]8 r* [8 {+ [' i# t2 M . A# Y* |# s1 k3 {7 G, l
哦= #
  }5 E+ w+ }# S, z6 X" W
你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
  [5 {' ?0 j) _$ T ! z; n/ y" _, @6 o
你係同佢正式上契定係就咁認
$ f1 |, O8 N+ U) m5 u! N* Z) v
就咁認,廢事其他人唔"鋸"# Q% U4 T2 s3 M$ P8 A( c. [
我而家呢~' }6 N' R: }9 M0 A& t' j* g+ }; e5 j
契媽係個中文miss
  k4 f, L7 G& O0 ]& q契爸係個教電腦阿sir
8 i. r* h. n% h3 J! g2 z4 u8 a

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:, [8 ?& `& y, w" t
8 ^; T- W1 x  x% |- m( x* q6 U4 O4 N
1.她很疼我的: x* ^/ L( }. X: \3 T! u4 G
2.當我是她兒子般看待..: r: H& \  r* s, D& z1 m# ^' ]# Q8 }
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
4 w# G$ Z( }7 x% \, ~" p0 A, D7 y# u. `! s0 l; c/ K) d
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??  R1 N1 y* l2 W& Q( S
佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:
' t2 c* k+ Y# _" i
6 A2 q$ g3 a* F: Q4 T4 S# W" H
/ ]4 G9 a# `! A- X+ Q* T9 i我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??* o3 q2 d6 F4 E) z2 c
佢係咪教f.4架??未結婚??
  E3 ?; K" ?: _+ Z* S& x5 q4 ~
她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"0 [. V. Z7 ~+ H0 g; d9 H( S! u+ M
不過對全班稱呼的
6 n0 k" F" H$ R( ~, b2 x% ?她結了婚囉
$ z+ O8 q6 F* ]9 W9 g# B' v) f她不是教F.4..
* @% p8 B9 U/ S$ M$ r# v/ w  t5 Q* u2 d她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:
  w3 J0 z) Y1 J7 }6 Z4 {6 B+ X6 ] 6 O. l; q- |, s: m0 i' Y* C
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
5 s4 z. ?: K" M/ z我而家呢~
. U$ A. m) T  b契媽係個中文miss
# J2 f, _, k# H3 X; Z契爸係個教電腦阿sir0 d, \- S2 U' Q7 }- r, u% r% z
3 V; T. Y; X8 E( x. ~* \- d# V
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。