<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:7 a4 U  v2 Q# b( M' C; W! ~# t
: O. {* P. C7 K4 a: ?
1.她很疼我的9 l! R% a+ b4 a. V9 `# o5 ?
2.當我是她兒子般看待..
2 x. c9 C! T* f4 I" O3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
7 }  r& J, R9 c+ D  R( a
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
" G) T$ @$ i+ |7 M, v 0 b9 R' P! c9 ^# ~
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
9 [3 `9 d* L. c8 b2 Y
我果個年輕的~$ B9 y8 N! I7 i: ^& {: J, s
大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:7 Z) Y+ O- U- h) A6 H- V+ g& y

, r7 b% O3 `3 j' Y我果個年輕的~
* @" W5 U: l3 B  r  E" a2 }大約30幾歲度~””
' S' B( L# ]) E8 h) z! w
我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:% s( N9 C# |( r& n7 `
9 `; T( u: M3 X" i" y) [! ~
我嗰個50-60左右
/ a/ P* o1 g- b- s% t! G哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:
9 ^2 G6 w5 {( A1 B3 Z' T! K! u& \! R  y
/ d) I2 q9 J6 e$ j+ j! \哦= #
: l; s4 q1 N1 H1 G% |你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
6 T6 X/ v% z. N8 l$ i   }/ z6 d0 y% C* b' s
你係同佢正式上契定係就咁認
0 g, D- M6 V. E$ c  V+ m9 G/ \
就咁認,廢事其他人唔"鋸"6 e. x3 H2 h' ]6 \: D' [
我而家呢~+ n) e3 M5 ]0 O( O3 B
契媽係個中文miss( b' X4 U: P- K+ s8 U
契爸係個教電腦阿sir
- i( Q. M: B  k/ v

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
. K$ y5 ^2 ?- o% x3 z
. m% v1 u. D8 D. ]1.她很疼我的
4 o" c* H4 u8 Y$ }8 ]& C5 c5 a2.當我是她兒子般看待..8 P; M* ]6 v: K! v( S
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
% Z9 F9 ~% z9 E7 \! `7 c6 [% T1 }' A2 z2 k# v: F* l$ `. _
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??2 }" E2 a+ K: r" k4 F" Q
佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:! p- C7 y' L1 q- O$ `+ u3 E

9 N* o5 j. W- U3 Z7 B% P3 t
$ N$ n" @1 ]! A0 w, ~( t' ~我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
# M6 |3 H+ \! Q) g佢係咪教f.4架??未結婚??
# ?9 x+ k) z" Q8 D, i8 h她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"$ q3 w) J3 O+ c- D6 Q7 f/ ~5 X
不過對全班稱呼的
# E( p$ B' U  q9 R+ l/ [* E) k1 ^她結了婚囉
# t- Z5 U1 d+ h她不是教F.4..
2 p7 l) l. p+ J% _9 G她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:+ _; L. P4 D5 A0 ~$ q* |, Z* M0 l
+ H$ S. O4 \, B$ E+ A" P+ ?
就咁認,廢事其他人唔"鋸"2 P0 R- a' M3 r. L$ z# `
我而家呢~
. m6 f. z: Y$ B- s契媽係個中文miss
  Y" ]5 X) Z6 b0 T% {6 h契爸係個教電腦阿sir
9 A; S+ u  C9 T. ?' n
  u2 J* a( H$ Ywhy其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。