<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:4 S* ~9 g0 |/ Y7 _$ A

" Y& Q/ ]' |5 V1 c) C4 {1.她很疼我的
7 u) x5 @; ^2 S: {2.當我是她兒子般看待..& j; W" R* L+ D+ |3 \  L5 f
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
' X( y, }6 m, y) v" Y1 ]
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:) u% x. v1 X- P1 S/ T. R6 J" |  O

3 a+ f' y9 i, E我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
( B+ n" I  l7 d# Y+ o我果個年輕的~
7 u, B0 n$ `* n5 }2 u/ \4 S大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:4 b5 w4 A: w* B$ @, Y

. U  p, o0 _2 S' z) u) N5 E我果個年輕的~
* M, p9 K  F( h( F3 m大約30幾歲度~””
4 ?; a  @" s# }; p! g( X5 d我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:
3 I* {- A2 D6 ~ + j7 z7 z- V8 j6 A* q9 s3 Y! G; Z
我嗰個50-60左右
  ^& k& D1 i8 ], M. N6 A
哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:
9 O. V7 Z4 Z7 _' \4 I( E 3 r0 G8 W3 ?% }$ O% C# j
哦= #
8 @% h5 A3 H+ n6 T, |6 P你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:& i0 v5 \! J# y- ^# O5 x7 j
7 o& ?5 W: [4 U/ j. c5 a4 o
你係同佢正式上契定係就咁認
4 u: m# \- ^' ]+ l" [
就咁認,廢事其他人唔"鋸"" Q) D( I' D# @: Q+ [  R1 P
我而家呢~
* D; `. z) ^+ a/ D/ s; k. p契媽係個中文miss3 O% ~+ l5 b2 T; h$ }) H" ]
契爸係個教電腦阿sir
- `; b9 Y, x6 d; E1 [

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
/ r( T* d7 `0 p2 j* G0 u6 ] 0 ~6 r1 |' N( z) _1 C# g- y( T3 Y2 M
1.她很疼我的
, _+ ~. `& X, h+ |2.當我是她兒子般看待..
; \" W/ Q0 C1 _7 ~3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
& \9 N/ r% V8 x
- Y4 N6 r  {5 e4 Q# U% J# u0 X
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??6 ~$ x6 w1 A1 P/ [1 S; N
佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:
4 F$ c4 J0 A6 F 8 b$ J6 c% [, F! f6 {  P
+ b$ J9 e' |+ g( T4 F6 J
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
; [) |7 W4 \  g7 @# P; V- ^/ G佢係咪教f.4架??未結婚??
) \. u% y. p* w. H" a6 w9 c她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"
# H, A: j2 B8 }$ T9 A1 X$ h. M3 @不過對全班稱呼的
4 s0 H& H- v/ E" X- W$ r. v她結了婚囉" T- {/ r2 v- G. [: a
她不是教F.4..8 ~( f6 Q0 F* \3 n7 |
她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:
$ f% ^. i, E5 e6 s ( G2 q. E6 t: Y4 c, |, Z8 H9 j
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
4 m( _- c  l  N& f0 T- F我而家呢~$ m2 ^$ z" K' O+ Q0 Y. X- z. n
契媽係個中文miss: R6 ~' l0 N: t5 Z. L+ l' i
契爸係個教電腦阿sir- K) ?" @0 \+ f6 |1 M5 y: e
1 R- \0 ^) j/ i
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。