<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
有啊..一個教中文的
5 y. D" N) F# w7 D0 Z) O2 y3 U7 D' U6 n2 s8 `' v$ t
而家不用幻想了..
- V. X7 @2 B1 ]1 v她是我契媽了
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by SCM at 2005-3-16 08:14 PM:. o6 C1 x! g0 s  F

7 P1 ]( ?8 ]( A7 a1 @$ Z/ A, cwhy
% D( N! a/ `- d- R  D0 I1 d1.她很疼我的
. H# [  g& ~5 z2.當我是她兒子般看待..
7 a3 G/ _; H2 D0 y) ?3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
# ?& l0 D9 q+ [$ e% W  p $ n6 ?/ q% ]" q/ S! d
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
0 y+ [, Z+ ^) l; B: A我果個年輕的~: F8 _2 Z/ }' k4 k  k3 A
大約30幾歲度~””
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:9 C; j  o3 C5 F5 S
/ m# ?# H# z) z; P
我嗰個50-60左右
( g/ g" l# N  S- V
哦= #
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:7 y$ e  a# @. k" ]( d6 ~, U

4 U: r7 `& K4 G6 k* i4 f6 }7 d8 c你係同佢正式上契定係就咁認
' U# w  L) m' w. w
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
+ r& w9 M& p8 u  s* F7 r8 ~我而家呢~
9 Y2 R5 P& I7 X契媽係個中文miss
# l6 N! G9 Y+ k9 I0 Q, l契爸係個教電腦阿sir: J% n. `2 ^- z/ q# b+ f; J
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:6 `, T$ j1 I, ?! @

. v: ]' f9 }9 M3 V
; R2 a% P+ {; p2 \+ q# j我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
+ J9 {: f* k$ ?! G5 p. O- H佢係咪教f.4架??未結婚??
+ ?$ V, h( E3 N( M3 ]
她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"
' Q7 t( d; O: I0 E& L不過對全班稱呼的
( D1 f1 X" E6 l; N$ ^9 d她結了婚囉5 ?( X$ T3 J9 T6 C
她不是教F.4..4 r5 N) d- P2 U
她是教F.1…F.6的
Originally posted by SCM at 2005-3-19 03:46 PM:8 H+ E8 M/ p/ ^
6 C; E) i# u$ W) V# `
why其他人唔"鋸"
- c% ]1 j, J' _5 H& |因為佢地成日有野益我~& ?0 B/ Z( m2 |
唔益其他人(當然「益」不包括考試/測驗題目,就算佢地俾,我都會話唔要)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。