<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
有啊..一個教中文的
" _% o2 J9 n0 B. W9 P- m% |# `$ i: ?8 J2 G  E& p! q7 D3 E
而家不用幻想了..* {2 c4 r5 L+ S  S. x& u7 ^
她是我契媽了
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by SCM at 2005-3-16 08:14 PM:9 V5 t1 P. V$ y& }5 [
$ \6 ^  F$ p& Y0 F7 B  q* V9 H4 ]8 _, l
why
" m& ~& X: g" y1.她很疼我的( U  H' f( d! F
2.當我是她兒子般看待..6 {1 x3 x6 \/ x# A# j
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
3 ]. ~5 O  m1 H  ?$ r- O
$ T& k: n1 v. b我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
$ w7 D6 t! P2 Z0 T& N8 t, p6 \
我果個年輕的~: O# i1 v; l( E
大約30幾歲度~””
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:- q9 g0 ]1 k; X1 B6 d4 N3 [

" \4 [( L, F/ p2 D我嗰個50-60左右
) w9 ?8 T/ @! P, c  ]. T/ {
哦= #
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:( [+ z$ J6 T/ f$ y7 f

8 v' H, V2 [5 k* g" V你係同佢正式上契定係就咁認
2 e+ i0 n4 a3 v5 L7 d
就咁認,廢事其他人唔"鋸"6 [0 F8 d9 K8 c) Z% E: ^% P8 }
我而家呢~1 l1 K) q$ N5 G; o
契媽係個中文miss
+ _* i* e- G5 h契爸係個教電腦阿sir3 J% d3 P% J$ ]' x+ O
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:
+ A+ \% q9 b# Y+ a& h, f- ]4 ^* L5 ?
# N: }; e( I0 a6 S1 Z
0 T& e1 @5 E, O* R0 u我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
% r5 Z% W) H/ V2 S# K佢係咪教f.4架??未結婚??
$ f7 s' M1 J( P8 B她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"" R  w9 `- p, y& Q
不過對全班稱呼的- f" J; J# u8 [, g0 b" A9 ^1 k
她結了婚囉
. E5 @  A& x8 B0 b+ i8 c$ B她不是教F.4..' y5 P  H3 s( \
她是教F.1…F.6的
Originally posted by SCM at 2005-3-19 03:46 PM:1 [" g7 e+ T5 h/ O* \6 W* y7 S

: r) O) Y2 c3 f2 J. twhy其他人唔"鋸"
: A  \: t& t( E1 ]0 ]- Q因為佢地成日有野益我~
% ?% _# q. \1 S唔益其他人(當然「益」不包括考試/測驗題目,就算佢地俾,我都會話唔要)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。