<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » CRAYON POP - Bing Bing
返回列表 回復 發帖

CRAYON POP - Bing Bing

CRAYON POP - Bing Bing

CRAYON POP.jpg
2013-2-18 04:51 AM

CRAYON POP  002.jpg
2013-2-18 04:51 AM
130206 Bing Bing
130215 Bing Bing

130213 Bing Bing
Thanks for sharing.
好鐘意佢地d風格. d舞排得好有心思. 佢地都跳得好乾淨利落, 好好睇.
Thanks for sharing.
好鐘意佢地d風格. d舞排得好有心思. 佢地都跳得好乾淨利落, 好好睇.
HKblood 發表於 2013-2-19 10:14 PM
走不羈女孩路線,應該有市場。
米睇佢地好細,最大廿四歲,最細得廿一歲。
走不羈女孩路線,應該有市場。
米睇佢地好細,最大廿四歲,最細得廿一歲。
sam心 發表於 2013-2-20 04:08 AM
同意, 市面上太多扮性感或扮cute組合. 佢地有少少瘋狂, 感覺仲自然.
其實香港組合都可以試下哩種路線. 行性感行cute的話,都唔駛睇香港組合啦, 而且感覺仲好做作.
同意, 市面上太多扮性感或扮cute組合. 佢地有少少瘋 狂, 感覺仲自然.
其實香港組合都可以試下哩種路線. 行性感行cute的話,都唔駛睇香港組合啦, 而且感覺仲好做作. ...
HKblood 發表於 2013-2-20 10:41 AM
香港應該難d,有家鎖包袱-保守觀念重,冇遠見,冇栽培音樂接班人!
睇番升年新人出梨,唱一首半首歌,冇成績就收皮,
反觀韓國近年樂壇有目共倒,少女時代係個好例子 (九個女仔喎)香港冇呢支歌...

Crayon Pop - Saturday Night
冇遠見,冇栽培音樂接班人!
sam心 發表於 2013-2-20 12:00 PM
重點就係哩個... 外國好多人以為我地仲聽緊四大天王, 而最可悲就係哩句說話其實錯唔晒.......
重點就係哩個... 外國好多人以為我地仲聽緊四大天王, 而最可悲就係哩句說話其實錯唔晒.......
HKblood 發表於 2013-2-20 07:03 PM
韓國衰衰都有5000萭人口,國民又有消費力,睇住一個又一個衝出亞洲.
香港得700... 自己都養唔起自己,冇得搞... 又係夕陽產業...
韓國衰衰都有5000萭人口,國民又有消費力,睇住一個又一個衝出亞洲.
香港得700... 自己都養唔起自己,冇得搞... 又係夕陽產業...
sam心 發表於 2013-2-20 07:59 PM
作為聽眾/ 消費者, 只會周圍揾好音樂好表演. 當年d人唔識英文聽英文歌, 細個唔識日文聽日文歌, 而家大家唔識韓文都聽韓文歌.
其實廣東都有七千多萭人口, 仲有大陸台灣的華語市場. 最大問題就如你之前所講, 班生意人冇遠見,冇栽培音樂接班人! 培養一班有質素o既新人至少都要三四年啦, 而且都唔係一定紅. 香港起個大型屋苑都唔駛三四年. 班生意人唔係對音樂有熱誠, 只係想揾快錢或另有目的.

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » CRAYON POP - Bing Bing

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。