<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!
返回列表 回復 發帖
都好呀!!!  

係, 佢好少做promo.
幫你補充一句.  這個Mandy Yuen ; 不是他們舊影開那個Mandy Yuen...!!!
D80 發表於 2013-7-10 03:28 PM
Mandy 係靚女一名

有空一定要去支持下~
littlecow 發表於 2013-7-11 11:23 PM
係吖,見過真人,好靚女又好nice架~
多謝哂大家支持!連續十二個星期QR Hunter Version 2.0活動暫時完滿結束!
由唔識大家到而家見到面認得又吹水,我亦覺得好榮幸。
最重要既係QR Hunter唔係唔做roadshow,只係休息一下(黎間書展動漫展相信大家都會好忙啦,我地亦好快會同大家再見面嘅!!
暫時無model影,就得閒去舖頭拎住獎品先啦:)
再一次講聲,Thank you so much!!!!
最後一塊Puzzle.   

12 Angels 到齊!!!  

D80 發表於 2013-7-15 12:08 AM
269# 占占占

果然夠支持,多謝多謝。
係吖,呢幾個活動係小型活動黎架同先前十二個有啲唔同。
本來遲少少先公佈既..不過見你地問到,我早啲同大家講啦..

今個八月所有星期六....留時間黎菜街影QR Hunter賞.心之進擊的獵人啦:)
271# chewlun3

做promotion event又開心又好玩,係熱啲不過我鍾意
好,我地又返黎啦~
黎緊五個星期六,每次唔同QR Angel.
快則1830收工,慢則1900!
到時見!!
QR Angel: Venus Wong
日期:3/8
時間:16:45-19:00
地點:旺角西洋菜街(兆萬中心段)
獎品:
i)寶礦力
ii)麥當勞現金券
iii)JaneClare潔面體驗裝+優惠券
iv)KKCenterHK美甲貼紙
v) Dr.Beckmann《潔淨護色紙試用裝》
更多獎品及任務每日追加及更新,詳情留意QR Hunter app任務欄,全部禮品免費㗎~

提示:避免網絡擠塞可於活動前完成任務,再到場兌換更省時間。

*如天氣不穩定,兌換日更改將於該日中午公佈*

960 x 646 PIXEL下載

好新鮮!!!
不過唔好落雨呀!!!
占占占 發表於 2013-8-1 10:01 AM
係啦,打風唔成,希望個雨帶唔好過黎啦。
好似話聽日會落大雨~
照行,去馬!
係我堅持話繼續去馬,希望唔好落雨啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。