<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!
返回列表 回復 發帖

多謝大家今日來臨!今日新app,新booth所以比較亂,唔好意思!

至於你地寶貴建議我已收到,可以安排到,我會盡力安排既。不過有啲靚女要視乎地點嘅~
下個星期六邊個係QR Angel,等我消息啦~

再一次多謝大家來臨,下星期見啦
多謝大家今日來臨!今日新app,新booth所以比較亂,唔好意思!

至於你地寶貴建議我已收到,可以安排到,我會盡力安排既。不過有啲靚女要視乎地點嘅~
下個星期六個QR Angel,等我消息啦~

再一次多謝大家來臨,下 ...
Lar 發表於 2013-4-14 01:06 AM
期待
日期:四月二十日
時間:四點半至七點正
地點:旺角西洋菜街
QR Angel: Cococherry Chiu

今次coco去外國讀書前搵佢嚟比大家影靚相。佢好快走架啦,大家多多支持佢吖。
留意:今個星期有機會落雨,如受天雨影響QR Hunter活動便會延期,請留意QR Hunter公告。

960 x 646 PIXEL下載

今日QR Hunter決定去馬,1630見!
44# Lar 好,一定支持
+PORT
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
多謝大家支持~~ 今日一點仲落大雨真係好大壓力,不過現場零雨水,真係幸運!!亦再多謝大家今日既支持~下個星期見啦~
多謝大家支持~~ 今日一點仲落大雨真係好大壓力,不過現場零雨水,真係幸運!!亦再多謝大家今日既支持~下個星期見啦~
Lar 發表於 2013-4-21 12:57 AM
下次係幾時, 預告一下.  
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
下次係幾時, 預告一下.  
占占占 發表於 2013-4-21 12:59 AM
四月二十七日,QR Angel我會星期三update大家
KKCenterHK 亮麗神采活動
日期:27/4
時間:16:45-19:00 (送完即止, 最快1830完工)
地點:旺角西洋菜街(兆萬中心段)
獎品:ES假眼捷毛300盒(每盒10對試用裝)先到先得
任務:透過QR Hunter<LIKE>贊助專頁
...
*記住保留禮物盒,下星期活動任務開啟有重大關連*
*由於天氣持續不穩定,對換日更改將於該日中午公佈*

960 x 646 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。