<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
E間公司真係好環保;  著左咁多次, 咁多年....仲著緊.  

Copy from 今日newspaper
占占占 發表於 2012-1-10 03:28 PM
好似APM 以前event件衫
如夢初醒, 唔識影相

全新PowerShot G1 X 旗艦級數碼輕便相機

http://www.canon.com.hk/tc/club/ ... ail.do?itemId=10254
如夢初醒, 唔識影相
APM Secret event today

Time: 12:00pm-1:00pm
Star: Marina V & 李Wan

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽
如夢初醒, 唔識影相
日期:17/1/2012
活動:《2012國際中華小姐競選》得獎佳麗領獎日誌-雪肌蘭國際集團頒獎儀式
藝人:張曦雯、黃馨慧、林家冰、洪美珊、劉陳小寶
時間:15:00
地點:觀塘開源道79號鱷魚恤中心一樓二號舖雪肌蘭專門店

Event end at 3:07pm
如夢初醒, 唔識影相
睇過 google map
行人路超窄.....
有待其他C兄
chewlun3 發表於 2012-1-20 12:04 PM
Event is cancel....
如夢初醒, 唔識影相
我都收到...
如夢初醒, 唔識影相
泥新都城啦, 商塲舒服 d...

舞賀新年  2:00pm  陳茵媺  將軍澳新都城中心2期天幕廣場 (From today 東方)
bw2046 發表於 2012-1-25 11:56 AM
等你大作.

我病到七彩
如夢初醒, 唔識影相
....凍到......又落雨,  真係邊度都唔想去.........
占占占 發表於 2012-1-25 11:43 AM
你唔去林村, 好近你家?
如夢初醒, 唔識影相
photo 7796
Eriko Yeung......
仲有影會.....
see see DChome

7751.....
Jenny Tsui.....
去年 summer time 會展旅遊節....
某個 booth 做 promote
chewlun3 發表於 2012-1-27 09:34 PM
For Eriko, you can refer to my post.

http://www.26fun.com/bbs/thread-258578-1-1.html

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
如夢初醒, 唔識影相
3Q 3Q  小牛兄 , 套衫同個頭會唔會成熟左少少 .
sos9407sos 發表於 2012-1-27 11:53 PM
A little bit la, but a lot of C Hings know her and some invites her for private photo shooting afterwards.

It is my first time taking her photo
如夢初醒, 唔識影相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。