<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 Triangel 於 2012-4-17 02:16 PM 編輯 有人話剷左啲化妝以素顏示人好睇啲禾,行內啲都知我係有求必應㗎啦, 咪順下啲民意羅
7    6      5    4     3    2    1
哦...............
有陰謀嘅......
剷哂 d 貼堂相.....

預留 space 比 A380 降落
chewlun3 發表於 2012-4-17 02:04 PM
長毛有架A380!!!!!
7    6      5    4     3    2    1
咪嘈嘈閉啦....... 我出緊嘢呀...............白色架...................出緊部三叔銀河筆記呀.....

嘈生哂.....
出嘢都出得唔 high
chewlun3 發表於 2012-4-17 01:57 PM
出晒問你如何去面對龍太痤
咁要避風......
打完風 先出 post lu

Miss Chak 嘅 Sony event.....要避吓 lu
chewlun3 發表於 2012-4-17 02:12 PM
只要公平公正公開,做乜要鼻?
不如奶手將䍜小小的post置晒頂,話吾定會有意外驚起!
好好好......係嘅係嘅
版主至 like FiFI......
今日內奉上
chewlun3 發表於 2012-4-17 02:28 PM
查實佢算唔算係靚模?
各巴打們........收到哂版主 signal 啦
take action......
強攻 Miss Chak
chewlun3 發表於 2012-4-17 02:35 PM
咁又吾好咁揚. 嚇親佢為你事問。
比你班友嚇大?
受過26fun 悉心哉培啫......just joking....

都要 model 本身努力 ......Fi Fi 工作態度 very good
chewlun3 發表於 2012-4-17 02:47 PM
不如你借啲耳請佢上嚟吹下水。要clock out 啦,886
Cut哂置頂後無乜可能
131313 發表於 2012-4-17 11:25 PM
我可以擺番曬上去。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。