<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter roadshow資料報料
返回列表 回復 發帖
新人好呀!!!   
你排好晒所有 model schedule?  如果唔係, 推番佢早D出...?  唔駛排列9月1!!!
占占占 發表於 2014-7-16 08:01 PM
其實有排列嘅不過好多時同最後run down有分別所以先逐個公開 :)

大家留意:
帶三個消息比大家,兩好一壞:

好消息一:
聽日20/7 4:15pm-7pm夏日狂派2014第三擊將會如常進行。

壞消息:
Bochi聽日未能成為我地20/7的model,希望未來日子有機會可以安排到同佢合作。

再黎好消息:
咁究竟邊個會係我地今次宣傳活動QR Angel呢?答案係......................
YUMI FAN范有有!!!
據說某工作人員得知新更新開心到傻左 ,希望大家都開心亦多多支持啦。聽日見!!

P.S. Yumi 圖為借圖,希望佢唔會介意。

640 x 960 PIXEL下載

大家留意:
帶三個消息比大家,兩好一壞:

好消息一:
聽日20/7 4:15pm-7pm夏日狂派2014第三擊將會如常進行。

壞消息:
Bochi聽日未能成為我地20/7的model,希望未來日子有機會可以安排到同佢合作。

再黎好消息:
...
Lar 發表於 2014-7-19 07:49 PM
Lar Sir好野
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
52# Lar
thx lar sir hope can see u tmr
C 5D MK II  & 35mm f1.4 L
Z 50mm f2 MP ZE
S 85mm f1.4
Leica R 135 f/2.8
Ricoh GXR A12 50mm,28mm, P10 28-200mm
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
大家開心就好啦
Lar Sir.....不如叫512客串啦
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
Lar Sir.....不如叫512客串啦
Shermen 發表於 2014-7-19 10:41 PM
下次model甩底先........今次(有有)名氣好大!!!

名氣好大...既定2係, 我唔私影都識!!!!
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
下惠E 都名氣好大。。
我唔影都識走夾唔透
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
第三年度QR Hunter夏日狂派又黎啦!!!

第五擊:
日期:八月三日
時間:四點十五分至七點
地點:旺角西洋菜街 (兆萬中心地段)
QR Angel: Rainbow Cheng
請大家多多支持!

*如天氣不穩定,roadshow可能會改期。請密切留意QR Hunter Facebook專頁。

***我又唔知點解post唔到相><

2048 x 1377 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter roadshow資料報料

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。