<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]
返回列表 回復 發帖
幾個同學玩古巴....(估 Bra):cool:/ M( t+ x: @& k* m
仲有, 以前D女無咁講究, 甚至可以話唔多識戴Bra, 試過有個女同學 (當時已經讀F.3, 成13-14歲啦) 戴個粉藍色 Bra返學, 透哂咁, 坐正我前面, 搞到我全日都無集中過精神上堂.
h我間學校d校裙係白色基本上你戴咩色都睇到,就算加件低衫都睇到
1 W+ m+ r3 o: d) _9 F- z/ Eso保守個d,365日除左唔返學都會有一件冷衫係出面
( \) G: B4 M3 ^& ]" ^! J多數都著白色,串d個班咪著黑色[我最鍾意黑色,好sexy]
7 C8 X. q; s" e% h2 z' S7 O& v9 a8 V不過最記得有條女,好鍾意叮噹,有一日佢戴左一個籃色帶籃色邊中間白色: W  X* r, L5 F' Y; q, Q
最正係白色地方有叮噹,好正
$ @- m% B2 U. W5 O& d  ^3 d4 Q佢坐我前面,我又係成日都聽唔到書
1 {+ }0 N* l8 |) u) b掛住睇....間中彈下佢條bra帶.......' h4 ?# P$ }" T, h6 |, _$ |1 O
最衰就係佢把死人聲好似楊恭如$ H  m$ K, Z5 i. V1 h- m
好鬼嗲咁講唔好搞啦........
3 Q' u% n) X' A5 x# h% H好記得當日返到屋企..打左2次機
青山依舊,綠水長留
我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼係d份哂野既同學到0 {+ F( t" K" }6 Z. x  K
(當然係d女仔貼啦)$ G' p9 S9 x9 @
又或者攞d未用過既M巾,淋d茄汁落去,然後上堂舉手話d女同學污"租"
# y" w: M. u( Z亂咁放M巾6 _: [+ j! k) g" B) D7 o" ?( X  U
估bra一定有啦,有條女日日都戴唔同顏色既bra返學
* `3 B& f  |" w5 X7 z佢好open,但淨係比我睇佢果日戴咩bra返學或揪水,. v# j; \6 u* B+ J
我就成日同d同樣賭佢戴咩顏色bra返學(我都贏唔小嫁)8 f* B" {0 W: K
我有d同學仲恐怖,佢地玩用手指插屎眼
3 A: G6 ]( I# _9 k' D) ~唔理男女,一行過就黎,d女比人插完又一齊玩
  x3 ~! N$ n# C2 W) Y1 M4 z) Z! ]真係講都冇人信,有唔小男同學比人插到眼水都"表"哂出黎
Originally posted by 守一 at 2005-3-23 05:49 PM:
6 |  s: F) h' B" Qh我間學校d校裙係白色基本上你戴咩色都 ...
, H0 N0 G4 V- O* E: D4 {' q$ X& z/ j0 f

0 g* U6 R0 h0 M' J3 b- \. J諗起都興奮....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:5 Z+ o3 D3 Y: q& H; @6 J
我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
6 Q2 Q! c7 u% u: O1 _嘩, 你邊間呀, 我都想去讀, 玩吓後庭
點解你地既學校o的人咁正......唉.....我想轉校丫~~~~~4 _; E# D  J! {" l4 n% r- t
可恨丫~~~

794 x 597 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2005-3-23 21:55:
$ u- J) ~. ^; r- B* z4 d5 M$ ~/ B
嘩, 你邊間呀, 我都想去讀, 玩吓後庭
# U3 Q2 x4 j) P4 i0 q6 H9 J
都6年前既事啦9 Z6 Y  Y7 @4 I! B
比你讀到都冇得玩啦
Originally posted by d228216 at 2005-3-23 01:30 PM:
& o& }& ~/ r' e# _' w
6 l1 e4 G+ t  w  s) d: V% p  k1 k: h+ C
你男定女呀?? 有冇36D呀, 冇点 奶 到呀, 長頸鹿
$ K* D' A) c" d! W! C" Z. h  n唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:
; }( h; J1 X  Q3 t0 Z3 }# w我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
. E  p: S5 {. M. c
哈哈!!!插屎眼真係中學必玩。以前中學有個條友好Q高大...o的手指長到pk...被佢插親o的人都要人廁所"炆"返條底褲出黎
>>>都6年前既事啦
) h$ U' u9 C- \& s0 {唉..嵗日崔人...真想回到讀書年代..........
& ?) p! \$ d% M. U4 i" Z9 P& {7 p) ]% o; x# L9 ^) D
>>>唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。
* u- e- c% ?! R真係核L凸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。