<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]
返回列表 回復 發帖
幾個同學玩古巴....(估 Bra):cool:
- J0 ^/ ^! Y; S% s仲有, 以前D女無咁講究, 甚至可以話唔多識戴Bra, 試過有個女同學 (當時已經讀F.3, 成13-14歲啦) 戴個粉藍色 Bra返學, 透哂咁, 坐正我前面, 搞到我全日都無集中過精神上堂.
h我間學校d校裙係白色基本上你戴咩色都睇到,就算加件低衫都睇到
& W' l+ x0 I! H4 f% \so保守個d,365日除左唔返學都會有一件冷衫係出面& i- `! b4 T. Z9 ]* H
多數都著白色,串d個班咪著黑色[我最鍾意黑色,好sexy]- d* }9 R: U9 \: b
不過最記得有條女,好鍾意叮噹,有一日佢戴左一個籃色帶籃色邊中間白色# R' t$ v, C/ d8 L$ t% T/ }5 X: B
最正係白色地方有叮噹,好正6 x: ]6 J" B  R0 D
佢坐我前面,我又係成日都聽唔到書
2 P0 d# J/ Q8 B. Q9 Y掛住睇....間中彈下佢條bra帶.......5 M  _% B9 ~3 r2 l3 _; E6 E  i
最衰就係佢把死人聲好似楊恭如  U6 }. ?7 H! C0 r3 |1 ~
好鬼嗲咁講唔好搞啦........! A6 M- i, B( v# p+ t5 Z% r! |0 m
好記得當日返到屋企..打左2次機
青山依舊,綠水長留
我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼係d份哂野既同學到
) A' D2 ~, V7 S- l( O; H4 g, j  h(當然係d女仔貼啦)
- Q2 R0 X' T( A又或者攞d未用過既M巾,淋d茄汁落去,然後上堂舉手話d女同學污"租") C5 E0 g$ @+ R' A( G% f; ~9 l
亂咁放M巾
- l8 a* a* ~3 t* J; h估bra一定有啦,有條女日日都戴唔同顏色既bra返學
8 O9 _% V) N7 }, ~8 t' N: W1 Y; k佢好open,但淨係比我睇佢果日戴咩bra返學或揪水,
# I/ _$ ?- f4 D9 E我就成日同d同樣賭佢戴咩顏色bra返學(我都贏唔小嫁)! I( ], |0 _- H/ ^1 O: i
我有d同學仲恐怖,佢地玩用手指插屎眼
; h$ o0 f# ]+ }6 C唔理男女,一行過就黎,d女比人插完又一齊玩+ x8 H, G9 v% a' @/ e
真係講都冇人信,有唔小男同學比人插到眼水都"表"哂出黎
Originally posted by 守一 at 2005-3-23 05:49 PM:
: m; _* V4 @: g* v* }6 |6 O1 |h我間學校d校裙係白色基本上你戴咩色都 ...
' j* l1 w1 x6 d7 x# C  z+ H; K( \. s+ E- E( h( k. ~: L$ ?
% Q( p; D- T. v9 v
諗起都興奮....
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:6 v2 [! |6 R$ }9 S7 V
我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
" o7 j5 \! I: k( A  ^3 U: A+ F7 U
嘩, 你邊間呀, 我都想去讀, 玩吓後庭
點解你地既學校o的人咁正......唉.....我想轉校丫~~~~~
; z# |' n% Q7 {  g6 a8 d0 ~可恨丫~~~

794 x 597 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2005-3-23 21:55:& }4 `! Y2 J$ U$ q2 k( S

5 F. C& Y+ ], Y. `* K9 F嘩, 你邊間呀, 我都想去讀, 玩吓後庭
8 j0 I$ v* R: H$ s  v' C( [都6年前既事啦
, T0 i5 E0 q" j比你讀到都冇得玩啦
Originally posted by d228216 at 2005-3-23 01:30 PM:8 T2 Z& P6 v+ I; }- H3 }

" |) f$ {% P5 K  n6 \9 q" w* D
4 M9 ]7 D( L6 C# b% P" K9 o+ U你男定女呀?? 有冇36D呀, 冇点 奶 到呀, 長頸鹿
% P3 n4 a8 u) [7 j0 }唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:: F2 ^% ~  ]" U) u" L3 U# P# Y1 E& n
我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
2 r7 F8 S+ e0 F- V; l& ^  V$ I
哈哈!!!插屎眼真係中學必玩。以前中學有個條友好Q高大...o的手指長到pk...被佢插親o的人都要人廁所"炆"返條底褲出黎
>>>都6年前既事啦) r: \( u/ j1 ^2 f  `0 v5 Q8 V
唉..嵗日崔人...真想回到讀書年代..........4 f( m# x3 z( B5 K! {  K
: B/ k  e/ m2 b- M( v/ T5 g
>>>唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。( e6 R( m  Z& @$ r2 _. v
真係核L凸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。