<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]
返回列表 回復 發帖
用支燒緊既香一野插落自己手心度
( e3 n" @  Y3 i9 D- G; w) ]: ~7 f7 [5 o" [5 {! R/ A6 u9 V
[ Last edited by Dr.anger on 2005-3-22 at 02:08 AM ]
[quote]Originally posted by Dr.anger at 2005-3-22 02:00 AM:
$ ]. Y2 p; c7 C( S- F9 z用支燒緊既香一野插落自己手心度
Originally posted by d228216 at 2005-3-22 12:06 PM:' z% E" f" u, h+ G6 `9 ]
>>>用支燒緊既香一 ...
- n, K/ E) [+ D$ X3 G* E# U4 chahah...手痕嗎
em...等我又分享一下..雖然唔係自己。
) B/ U6 h! i, X( j中學時有個同學上堂,除晒上身衫...奶自己粒lin。8 x/ c2 o+ m  o
之後食完飯就用襪黎抹咀。
* P) p* @6 z& ^+ [# ]3 {$ J6 ~3 n7 Z0 k呢o的係咪應該叫癡線呢?
Originally posted by d228216 at 2005-3-23 01:30 PM:4 k: |' M) \6 m% y0 h0 V' s

* _: O+ y6 J- a1 J: Q8 ]( h7 S& c+ D# F# a9 ^( b
你男定女呀?? 有冇36D呀, 冇点 奶 到呀, 長頸鹿
9 }4 G* ?8 m6 N1 w5 U+ T唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:
2 x; o/ D, W6 _, |& N* ]8 d# k我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
2 \5 B" a* Q4 W: J3 W% P5 ]哈哈!!!插屎眼真係中學必玩。以前中學有個條友好Q高大...o的手指長到pk...被佢插親o的人都要人廁所"炆"返條底褲出黎
細個試過吞左成個rubber落肚
Originally posted by d228216 at 2005-3-29 10:35 PM:
4 v" [5 u& T2 h
1 S! n1 s4 {$ s你自已拿來食定唔小心呀? 唔小心唔算嫁....
9 x* ], e$ S3 R7 e: G* f! d
) ^) a* N) e, q7 y, a7 u/ g如果你食完話正, 今先係變態wor
& [# ^% V7 W% y$ r% H3 o咁又真係唔小心....膠...香口膠就真係好食。
- H; i% r; u8 m5 C: ^" o5 l. D& O講到變態...以前學樣有個女仔坐我後面,用支correction pen整到自己成條"利"白晒。之後周圍show被人睇...但最變態係...條女係自己條"利"上要乾左白油既地方上面寫字。我o個時都睇到呆左...
=.=......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。