<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]
返回列表 回復 發帖
用支燒緊既香一野插落自己手心度
+ M: D' s& c( G/ O8 |" ^1 e* n: X' y5 o
[ Last edited by Dr.anger on 2005-3-22 at 02:08 AM ]
[quote]Originally posted by Dr.anger at 2005-3-22 02:00 AM:& d$ E9 H7 s5 \8 ^% o0 f7 X- w* v9 a. m  C
用支燒緊既香一野插落自己手心度
Originally posted by d228216 at 2005-3-22 12:06 PM:3 c. Q5 o7 L# X, y4 l, H) V
>>>用支燒緊既香一 ...
6 k( P- D& I) }3 a1 c% F& qhahah...手痕嗎
em...等我又分享一下..雖然唔係自己。
% _! J: }/ v* d0 v' T中學時有個同學上堂,除晒上身衫...奶自己粒lin。. Z! e9 _( i: V' Y% z
之後食完飯就用襪黎抹咀。
: J- m( ?' N( ]# u5 ^1 ~呢o的係咪應該叫癡線呢?
Originally posted by d228216 at 2005-3-23 01:30 PM:
& p9 h3 K8 C% ]* B' [/ R4 _& j
  R0 d  {) O' Z) t$ r1 O4 ^
8 n5 j0 r# D) o3 R9 T( @你男定女呀?? 有冇36D呀, 冇点 奶 到呀, 長頸鹿
1 {! i4 s$ |1 {+ r& h  L
唔係我...只不過條友可以 beat自己胸口o的肉,去奶自己粒lin。最正係佢用自己對襪黎抹完咀再著返。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:
. m5 Z" x" d, K9 ?7 H我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼 ...
1 R" Y6 R* w) ]% o
哈哈!!!插屎眼真係中學必玩。以前中學有個條友好Q高大...o的手指長到pk...被佢插親o的人都要人廁所"炆"返條底褲出黎
細個試過吞左成個rubber落肚
Originally posted by d228216 at 2005-3-29 10:35 PM:6 w& m1 Q2 v# s3 N

2 H* a3 H5 K8 d8 @6 K% F3 @你自已拿來食定唔小心呀? 唔小心唔算嫁....
# H9 p0 D  x! f/ f7 d# D1 Y2 T: q0 k3 A7 T- q: m( v
如果你食完話正, 今先係變態wor
- l/ _8 ~* J" G4 T( Y! i
咁又真係唔小心....膠...香口膠就真係好食。
8 i9 p/ D* ?0 E7 X4 W講到變態...以前學樣有個女仔坐我後面,用支correction pen整到自己成條"利"白晒。之後周圍show被人睇...但最變態係...條女係自己條"利"上要乾左白油既地方上面寫字。我o個時都睇到呆左...
=.=......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。