<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-5-17 07:40 PM:2 q& u: C& k. I9 ~5 e
等我又分享下先,我有個朋友係酒店做酒吧,係頂樓酒吧吧面擺條周周落杯punch度再送出去俾個客飲,條周周就(up)左成晚,笑爆咀,又試過成班友上大陸叫雞,全部人一個房,睇住一個人攪條女,不過講緊11條仔喎!重有好多變態野講唔哂,下次再講,收工!7 u& y' r. `3 U
.
. ~2 _7 l, Z: m5 F* n
* s  U& n( A5 g! e8 G! w
: S1 u- e* r) f" c
Originally posted by william303 at 2005-5-17 07:40 PM:9 }2 F4 t6 m( @* g- }% f
講多樣,我有個朋友真係好變態,佢上大陸叫雞太多,依家玩新野,上D好偏僻地方,見到D大隻的俾5,6舊水佢,俾佢任打10分鐘,佢重話下次俾夠一千蚊用棍打喎,你話係唔係變態到不得了!
9 ?* @8 N- r  }: F8 A/ D* MP.S不過我都想試下9 I4 ^- G8 @& e
.
6 o( D! ~) v: Q8 t* \8 L& p- I1 s, P1 k4 o$ b$ Y
你講果兩樣野真係變L態, 但絕對不值得模仿, 害人害己! 吹吓水好咗!
Originally posted by stephen851214 at 2005-5-18 09:51 AM:7 t" C, z) x8 D$ x. r
我都講下啦,我聽我朋友講佢比個form1 ...
4 \$ S+ @% r7 O3 f+ {: q. p, }  j
嚴格來講只你核突野, 個gay仔 勾你個friend, 好正路...
thanks! 我會check返D Topic, 人地Post得實想有回應
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-5-25 10:30 PM:
, ?" W+ O' v/ H; E+ c# s4 ~7 h1use gas gun to kill a cat
% s! n* ?* c5 V( |2put a cat into water
) ?# A+ ^2 }" b  j& N& C3put a chicken into water
9 T! |% ?. F8 r5 n% v- H
大家揾食啫! 何必處處攞人命呀!  真係唔好再做啦!
Originally posted by 陳永仁 at 2005-5-25 11:13 PM:# \9 M) {, [. v9 Q# f( T" H
搭巴士時通常見到d好索靚...
% Z) ^! L( Q1 @" n
嘩大哥, 玩到有D "無間道" feel,
- g) X6 q: u& Z+ ?, x& _0 N* ^* \4 u/ Q+ M5 z
但想講 你玩時玩 唔好比人知 唔係驚你比人拉 係驚你 "客" 親人.
Originally posted by henrywing at 2005-5-26 04:17 AM:& |" _% p! t/ f" H
我以前有一個朋友好變態,我很喜歡深...
3 n0 Z* n  W0 z: R, N
5 A- k+ R/ d$ T) B( f! b, ~你個 fd 抵死 !
! g2 B5 Y& P. b, @7 O
7 D' X8 S9 |8 d) \' g變態行為 亦不應傷害他人為原則! 不值得鼓勵!!
Originally posted by over1 at 2005-5-27 07:46 AM:9 X9 ^5 j2 \' ?3 ^8 x! ?
Shoot myself with BB gun, just want to know how pain it is.
5 s: J6 l- E# U9 X7 t8 |

6 l1 s' k' d& a$ D5 r. rno problem, it is only a test of your physical liability
Originally posted by dragonass31 at 2005-7-3 11:38 PM:) R% \- E7 h+ Q* F' z, k( Q8 E2 t
我帶我條女去佢屋企條後樓梯,係咁摸佢對著住黑色絲襪嘅美腿,: D. i/ K# b$ p4 [
跟住佢仲幫我打飛機,射哂響佢對絲襪度...
" f; T) o4 M6 P- S9 B: k
依d只係 開放性行為....不是變L態行為wor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講吓你做的變L態行為[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。