<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 失控開始aio
返回列表 回復 發帖
支持政府鎮壓刀未定
d228216 發表於 2014-10-1 02:50 AM
扮乜Q呀?

你班友一早就鬼唔望出動解放軍整單翻版64出嚟啦
鎮壓就唔好……
再佔多一頭半個月,阻到啲民怨加深,
啲泛民人士神憎鬼厭,佢哋要為下次選舉拉票,
自自然然會搵啲藉口叫啲人收隊。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 03:36 AM
你有去集會場地就知, 大部份泛民已經冇X人理, 除左長毛個一兩個.

幾乎肯定佔中三子都已經唔係領袖, 全部佔領都已經變成市民自發.
扮乜Q呀?

你班友一早就鬼唔望出動解放軍整單翻版64出嚟啦
Winters 發表於 2014-10-1 04:09 AM
人會死係必然嘅事,但係因為要咁樣而犧牲生命,
冇一個受過教育有文化有人性嘅人想見到。
人命,比任何東西都可貴。
政見唔同、意見唔同、性取向唔同係一件事,
一條人命,已經牽涉好多人嘅家庭,好多小朋友嘅心靈。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
以前港英政府年代都係冇選舉權,大家都用自己嘅努力去生活。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 04:07 AM
你大陸落o黎

97前個o的市政局立法局區議會冇得你選?
你有去集會場地就知, 大部份泛民已經冇X人理, 除左長毛個一兩個.

幾乎肯定佔中三子都已經唔係領袖, 全部佔領都已經變成市民自發.
Winters 發表於 2014-10-1 04:13 AM
但係啲你追究,只會係計發動嘅人,支持嘅議員,
到時候,張票就會走咗。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
人會死係必然嘅事,但係因為要咁樣而犧牲生命,
冇一個受過教育有文化有人性嘅人想見到。
人命,比任何東西都可貴。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 04:18 AM
老老實實, 反佔中o既人, 反o既係示威表達意見o既形式同行動呀?

定係反對示威者爭取o既自由同民主?

我見到o既, 大部份反佔中o既人都係反後面個兩樣囉
你大陸落o黎

97前個o的市政局立法局區議會冇得你選?
Winters 發表於 2014-10-1 04:18 AM
我指係選擇最高領導嘅權利。
我係70年代香港鄧肇堅醫院出生。
一 定 會 成 功 。
但係啲你追究,只會係計發動嘅人,支持嘅議員,
到時候,張票就會走咗。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 04:20 AM
泛民班垃圾特別係民主黨個班, 收皮都唔抵可憐.

一雞死一雞嗚, 抱有普世價值觀o既香港人起碼仲有一半以上, 投票個時肯企出o黎就得.
我指係選擇最高領導嘅權利。
我係70年代香港鄧肇堅醫院出生。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 04:22 AM
以前上網用電話線, 照唔講今時今日大家都唔X應該追求光纖上網.
老老實實, 反佔中o既人, 反o既係示威表達意見o既形式同行動呀?

定係反對示威者爭取o既自由同民主?

我見到o既, 大部份反佔中o既人都係反後面個兩樣囉 ...
Winters 發表於 2014-10-1 04:21 AM
我估計反佔中嘅人有好多point,
但我個人就受佢哋影響咗生活。
我之前所有嘅留言,沒有對佔中人事不敬。
只係指出佔中所造成對香港市民實質嘅利害關係。
希望唔好對在下作出什麼攻擊,大家討論一下。
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 失控開始aio

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。