<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港女演員全面淪陷.....
返回列表 回復 發帖
我有好認真咁諗左三分鐘,勉勉強強嘅…林嘉欣囉,本來諗起李心潔,但佢一不能話靚女、二不是港人
Originally posted by 甘國武 at 2005-3-28 12:17 AM:6 d* Z8 R8 `. h& K
勉勉強強?勉強算港人定勉強算靚?
% l- V% W' S& V1 h/ {講演技,佢唔係港人嚟咩?我見佢廣東話唔正,諗住佢外國番咋…佢邊處人呀咁?
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-28 01:42 AM:
0 j! w+ c  D& _  U# D2 E% q' x- l7 l# Q, g6 E+ d" C5 p

5 C/ a" |9 x) T6 o0 X8 Q出過力也可以係垃圾,鬧垃圾係可以,但至少都要比個理由點垃圾先。這樣也有助提高討論質數。
同意傑兄講法,出左力一樣可以係垃圾,電影公司要賺錢就要投資,呢個係商業嘅問題,某程度上可以話奉旨,因為佢要賺錢。但係真係應該睇左先插。另外,傑兄,我睇左av喇,老實講,有少少失望,阿彭生今次說教說得過左火位,有d肉麻,不過整體都算係咁,坐底睇得開心先。
Originally posted by kerberos at 2005-3-28 03:07 AM:# R. I# M8 u& m+ n. H" C  T8 ]" W
香港人的金像奬,講普通話多過廣東話.. ...
我諗佢哋認為咁樣可以擦到鞋,然後大陸會易d比香港電影過檢掛?但係好肉酸囉做得…
Originally posted by 甘國武 at 2005-3-28 10:07 PM:
( g7 a* |- X0 R9 Z* W
2 N" S- A- f9 k+ p# W( S, g非常同意,香港電影為迎合大陸電影尺度9 i& i; A3 m* H, p$ D; j7 z2 P6 U
題才越拍越窄,長此下去,死路一條.....
9 ^( B4 |. B0 X" l/ z3 j勁同意!
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-28 10:14 PM:
% o! k- @% Y" ^" ]" B+ b/ I8 ]' b" P8 W9 ~, ~1 u

) N0 `+ c) Q2 j1 T$ p4 V! e我就同一斑人去看 "精武家庭"
: U* E* W* [6 L  c9 Z5 g3 S好睇嘛?上一次睇過大佬愛美麗,之後對逢德倫無乜信心…
Originally posted by 燈神 at 2005-3-29 01:38 AM:7 }1 E0 L) q) r/ Z

* m; r1 p0 q4 y7 u' o
0 @+ u; ^+ l6 r. O6 ~此地不留人 , 自有留人處....仲有個影后-袁詠儀呢 ,30才多d....
呢個都係另一個問題,之前佢發展得好地地,然後你就部部戲都見到佢,直至觀眾厭到唔再睇佢喇,就會「自然流失」佢唔係唯一例子,你可以數你對上睇過幾多部戲有鄭秀文?楊千嬅呢?其實香港人做生意就係咁,一得左就用到殘,再無人要為止…(講到有d離題,唔好意思)
# ?% x8 D" O" y3 O2 s話時話,我覺得呢個題目可以加分!
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-29 02:01 AM:3 F; l/ S; X6 Q& q+ N/ V7 p
+ M0 W5 x' D9 T+ f

# U  G) x+ K6 I. t& j中上,前半 part 幾多笑位,武 ...
8 P( F5 T0 S+ S7 q# b+ t2 N香港動作電影通病,阿秋生食過夜粥嘛,點都似模似樣,下部諗住會睇乜?
Originally posted by 燈神 at 2005-3-29 01:38 AM:& W" \1 ^, k1 `, Y! w2 I( V
% e- |" r& F; g8 o4 W
* a8 q3 V' _( l5 Z- y. t
此地不留人 , 自有留人處.... ...
7 o7 [# O/ b, b' o私人商業活動…,睇怕下次如果有殯儀公司贊助,相信佢係會着壽衣同坐棺材車出席…
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-29 02:22 AM:
! c+ A9 Y) m! V2 `9 d5 A* |
7 B; l# ~( K! g& J# ^  {4 f3 D
" T7 Z8 x8 M' X3 o! w, ^7 f阿嬌要做新一代打女,還要多加努力,我看到佢打既鏡頭,打人時未到肉時個對手就有反應,不知係導演就佢定佢動作不夠快。
; q4 h4 X; ~4 l8 w' F/ ~
覺得佢夠博囉,如果你話同之前阿惠英紅呀、楊子瓊呀就實無得比ga喇,人哋嗰d拳拳到肉ga嘛,但係阿嬌打起上嚟有個勢ga都
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港女演員全面淪陷.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。