<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港女演員全面淪陷.....
返回列表 回復 發帖
我有好認真咁諗左三分鐘,勉勉強強嘅…林嘉欣囉,本來諗起李心潔,但佢一不能話靚女、二不是港人
Originally posted by 甘國武 at 2005-3-28 12:17 AM:) e) \6 L: [, o3 n1 J( C1 X! j
勉勉強強?勉強算港人定勉強算靚?
! q, P6 A$ ~+ i
講演技,佢唔係港人嚟咩?我見佢廣東話唔正,諗住佢外國番咋…佢邊處人呀咁?
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-28 01:42 AM:. r1 U0 C1 \% ~; y, q1 w" h
/ x) f2 `$ f# I/ y! y! i
; k; E, U+ j8 R) z! P
出過力也可以係垃圾,鬧垃圾係可以,但至少都要比個理由點垃圾先。這樣也有助提高討論質數。
同意傑兄講法,出左力一樣可以係垃圾,電影公司要賺錢就要投資,呢個係商業嘅問題,某程度上可以話奉旨,因為佢要賺錢。但係真係應該睇左先插。另外,傑兄,我睇左av喇,老實講,有少少失望,阿彭生今次說教說得過左火位,有d肉麻,不過整體都算係咁,坐底睇得開心先。
Originally posted by kerberos at 2005-3-28 03:07 AM:0 ~8 l5 L; |! q
香港人的金像奬,講普通話多過廣東話.. ...
我諗佢哋認為咁樣可以擦到鞋,然後大陸會易d比香港電影過檢掛?但係好肉酸囉做得…
Originally posted by 甘國武 at 2005-3-28 10:07 PM:, ]( `# S7 L/ ?7 U# G  ?2 D/ C8 J, l8 w
, C8 m% ~. g4 L" @0 r
非常同意,香港電影為迎合大陸電影尺度2 Q0 ]& Z* d: T5 M
題才越拍越窄,長此下去,死路一條.....
5 ^. q. b& S6 m4 y) u+ T勁同意!
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-28 10:14 PM:: G3 P0 M9 v" T2 ]+ j0 T* v, j

7 o( O* L) [9 m' G8 o, s9 Q" M6 G3 }* ]2 y% B+ a5 L, M6 Y
我就同一斑人去看 "精武家庭"
8 F6 e0 u$ ?9 O好睇嘛?上一次睇過大佬愛美麗,之後對逢德倫無乜信心…
Originally posted by 燈神 at 2005-3-29 01:38 AM:7 o; P, V) R$ y: A1 h# G
" O7 L5 ]& `3 J& s$ G0 v: a4 P  t

2 G4 T1 h) B; I7 B' Q& ?. v$ D此地不留人 , 自有留人處....仲有個影后-袁詠儀呢 ,30才多d....
呢個都係另一個問題,之前佢發展得好地地,然後你就部部戲都見到佢,直至觀眾厭到唔再睇佢喇,就會「自然流失」佢唔係唯一例子,你可以數你對上睇過幾多部戲有鄭秀文?楊千嬅呢?其實香港人做生意就係咁,一得左就用到殘,再無人要為止…(講到有d離題,唔好意思)/ L9 k* D) A3 [
話時話,我覺得呢個題目可以加分!
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-29 02:01 AM:
" l; s, u1 H% o! a9 R# D$ W
. `* {) Q/ s$ d3 A+ O3 G
, K1 U" X  o: }- s中上,前半 part 幾多笑位,武 ...
, v! Q# w' o2 Q4 o# _* \3 N香港動作電影通病,阿秋生食過夜粥嘛,點都似模似樣,下部諗住會睇乜?
Originally posted by 燈神 at 2005-3-29 01:38 AM:3 ^, [2 O, X& O# c. }+ z- e

' z! e! l+ y9 {3 n8 ~# q$ ?8 j! e. c5 I* O3 m
此地不留人 , 自有留人處.... ...
5 q7 ?" `0 ~- O6 o, \$ W$ o) s
私人商業活動…,睇怕下次如果有殯儀公司贊助,相信佢係會着壽衣同坐棺材車出席…
Originally posted by 傑傑 at 2005-3-29 02:22 AM:
* U. v3 ?# k7 x! u* Q- P2 k* F4 E3 p5 j* D0 \
" j. N$ h& a+ Q
阿嬌要做新一代打女,還要多加努力,我看到佢打既鏡頭,打人時未到肉時個對手就有反應,不知係導演就佢定佢動作不夠快。
2 e4 e7 g2 s: O8 C7 \覺得佢夠博囉,如果你話同之前阿惠英紅呀、楊子瓊呀就實無得比ga喇,人哋嗰d拳拳到肉ga嘛,但係阿嬌打起上嚟有個勢ga都
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港女演員全面淪陷.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。