<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 東張又有新大波女
返回列表 回復 發帖
我連楊怡都J到 , 何況佢???
迦樓羅女王 發表於 2016-8-25 11:55 AM
J 膠鼻
其實都好耐了
而家TBB無波真係無得撈
其實都好耐了
而家TBB無波真係無得撈
chicken 發表於 2016-8-25 03:48 PM
TVB入職條件︰大波優先
TVB入職條件︰大波優先
電騙男 發表於 2016-8-25 04:16 PM
有家底優先
我連楊怡都J到 , 何況佢???
迦樓羅女王 發表於 2016-8-25 11:55 AM
你J得落夏蕙BB,私煙BB,同葉劉BB先係至高境界
你J得落夏蕙BB,私煙BB,同葉劉BB先係至高境界
兩腳一伸 發表於 2016-8-25 05:50 PM
咁我又無意挑戰 , 呢d高難度野 , 都係等你來拉
迦樓羅女王 發表於 2016-8-25 05:56 PM
元老 J 葛珮、李慧、蔣麗
迦樓羅女王 發表於 2016-8-25 05:56 PM
上埋報 ..
【filter-170東網專訊】 無綫熱播劇集《城寨英雄》踏入結局篇,劇情愈嚟愈緊湊,其中深受網友歡迎嘅「貓仔」伍允龍,有傳佢喺聽晚嗰集將會慘死,搞到萬千網民都大嗌:「唔好呀!」雖然伍允龍喺劇中生死未卜,不過佢前日為節目《東張西望》擔任嘉賓兼帶大家遊荔枝窩,點知網友們無視男神,仲將焦點放喺主持李旻芳(Lucy)身上。

點解嘅?原來同行嘅Lucy以緊身白Tee同熱褲上陣,大晒激凸上圍,相當吸睛。有眼利嘅網友仲發現佢大玩透Bra誘惑,咁性感自然搶盡「峰」頭啦!不過講到最矚目嘅一幕,要數Lucy喺碼頭跳跳紮直奔上船,地心吸力嘅影響下,一對巨乳左右搖晃、盪嚟盪去,簡直「BIG」波蕩漾,網民話流晒鼻血!

節目個鏡頭不時Focus喺佢個「BIG」爆上圍,所以播出後唔少網友都討論Lucy嘅好身材,仲火速起佢底。原來Lucy已經29歲,但勝在有張Baby Face,加上經常大方晒身材,可以話係正宗「童顏巨乳」!雖然佢經常做花樽角色,但早前喺《火線下的江湖大佬》扮演一樓一鳳姐,性感造型搏得網友嘅關注,有網友更發現佢同演出《愛.回家之八時入席》嘅新人吳嘉儀「撞樣」,十足十失散姊妹
元老 J 葛珮、李慧、蔣麗
自拍男 發表於 2016-8-25 10:15 PM
唔要老蔣 ... 方國OK D
民主黨劉慧OK牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 東張又有新大波女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。