<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
真係估唔到有咁多人都學功夫 =.=
冇學過,打交都係打爛仔交~,我都想學
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 17:15:
# b' ~& @" ?" z/ i) J% I冇學過,打交都係打爛仔交~,我都想學
, M7 }- }7 s$ s% y! p. Z, v! w咁你想學d咩丫?
我嘗試學天馬流星拳...盧山昇龍霸.....hahahaha....
& A: i, c$ n2 X! C睇星矢細個必模仿既拳法....刻劃天馬星座星命點繼而出招..............
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 17:17:
- F) d' M- M8 F/ ]- F$ Z  W我嘗試學天馬流星拳...盧山昇龍霸.....hahahaha....
: n& ]2 b/ e5 S( k' k/ r睇星矢細個必模仿既拳法....刻劃天馬星座星命點繼而出招..............
3 Y5 P% ^- X, g7 r1 S' N7 ~
果然係一套好強既拳法
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 05:19 PM:
8 w% l, u: u. |/ z
) z% f+ z1 i0 K* _& @% i4 M果然係一套好強既拳法
; K' g0 F. t- j( X+ a3 E# x6 l3 P- S
. c8 l- D! O( \# r7 W& {9 e
你地細個冇模仿??????我記番到學校個個係度出招
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 05:17 PM:' B1 V2 B& ~, |% a2 f' q

! H( h% L) n5 f5 T$ }1 D0 f咁你想學d咩丫?
7 i9 p9 F. q4 P% a' G唔知嫁= ="
摺吧啦
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 05:28 PM:
0 y1 K7 v. U; J( m  |* s; G+ A( _8 ]

7 Q  C! ?% x: b6 @+ p( q$ G你地細個冇模仿??????我記番到學校個個係度出招
/ r7 G6 ?" {( d2 v7 ]+ B
我細個鍾意模仿動感超人o既動感死光~~~
8 e; _, I3 ], }- K3 oe+諗番都覺得自己好白痴 =.=
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 17:28:
0 g1 n% Q7 K7 P- P  ?$ Z& v  r& G
7 c+ T; s% I) j
你地細個冇模仿??????我記番到學校個個係度出招
% ^1 Q+ d' f% [1 u3 x3 g3 Z
龍珠,悟空既包剪拳
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 05:07 PM:  j  s$ k# h* Y) Z

4 x2 V' i" D8 e/ J# W都算o既~~~
$ G8 o, B! Q9 Z; U! _$ h1 t話晒都打得下o麻~~~
  X8 G, G: z  t" L好過我打都唔打得 =.=
% Z3 t! d6 b7 {7 N
当兵时学的,唔合格很惨的,周时打到鼻青脸肿,* F+ {; ?+ l6 W2 a+ B, i
不过真的对身体健康,保养身手很有帮助。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。