<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....
- K7 _+ P& }8 s- l% ^我唔係新泥嫁....." a" I( x5 q2 \* U7 w
我係之前都有係到玩既!!
) g; d8 x$ y- m0 n0 _1 N2 w3 I; R1 U我今年11歲~~
# Y- [# ~  Y' p  c! O5 ^我好想要個bra~~" b8 D5 J4 K' c  ^
但係又唔知幾$$又唔敢去買....  y* K$ |% w, f6 v
我今日見到d 胸圍 19-25蚊....
$ B" E3 y  Q6 ?. D) L4 M% H3 u4 F咁買唔買好呀
; X  _* L7 n' v- c# F- [
! }4 q7 D! g; p& k[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)
- @. m, r" r: K' F2 t% }& q需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!( N+ F) g* V6 A
不過我建議唔好買二三十蚊果D,8 ^8 \$ O; W9 i
同要學點帶羅!
  z  y5 N/ g0 l/ S0 U& W/ b因為我以前都係買D平野同求其帶,3 _- w9 W/ a6 o
後來有人教我先識咋,) C/ _0 n" S+ Z  y& |1 b, Z
真係挺D,個形自然D架,
9 C% S" S3 `- [總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:
; S( |: {7 N" Wchristy, pro喎5 b, b, a1 D2 x: B
+5鼓勵鼓勵
8 [# @+ [& A/ T6 c) h
嘩!2 o) b( f5 m/ c; e% V& H( U
多謝呀!0 h& l9 i3 x. @
我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:+ F, Z& Y0 z  d6 O/ P

* n0 c( V4 y  C9 j" t  |+ u# J2 C
4 T2 U8 O0 R9 W4 ~NO
) M8 {) a$ p+ R3 @0 O) g8 F5 x. n
應該冇啦!
, @. z. w* g8 g$ B- j其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:
3 U& F( x& \7 G+ A1 k妳點解好想要個bra???(需要未). Z+ }+ C( q' @# L% {5 z
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
6 j, H# a' E4 @. Y6 w2 A唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~! D: c9 U, Z! F0 s% j0 \
因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~0 H/ V5 a9 q8 T9 _  w
而且專門店會有專業既意見比到你5 m, N2 O, A( ~5 S$ g1 d3 V) H
but去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:1 G( S$ f+ w& S
我提議你去o的專門店買bra~
! T4 {9 A3 L% k+ e, b. a% l. n5 T因為你 ...
9 t- d% C5 B4 m9 w# [$ J1 qyes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?9 S, A! E3 {$ Z' K+ r

3 s, r6 L4 _! F3 r" a仲有你可以問你媽媽- K8 n% y; }) C
或者去內衣店問人都ok, E, Z* ?7 ^7 n9 [
仲有戴法係好重要的$ [5 a" T1 u3 E2 Q. ~5 j, [
吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。