<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖
Originally posted by monchhich at 2005-4-2 07:25 PM:
8 y  A+ o  S, M; X5 y# ^, t2 b$ c大家好....
" J) }. [' B: K; O$ z# q3 L' Q我唔係新泥嫁..... ...
% |3 r4 L7 j- n- J7 M
等我去街街前都幫下你喇!!!2 }) I8 }0 W# @' v3 t& e
一般來說,發育時期既女仔係唔好帶d咁平既"爸爸"因為設計不夠好,不能給發育既你有適當既承托及車工and設計較差,不能給予發育時期既你有足夠空間去讓你既乳房發育.9 }' l. {4 ?* {% C" t
以牌子來說,wacoal係最適合女仔的,不過價錢真的很貴!!!所以可以考慮其他較平而設計較好既牌子.價錢一般都要過百,不過最好唔好用二十幾元o個d.0 |, B9 \4 x* Z. j$ P
其實,11歲未必一定要帶'爸爸',其實好視乎你既發育程度,唔太利害既話,可唔帶,不過如果你怕露點,可加底衫遮一遮!!!
  Y! b* C: H9 M8 o2 F
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

咩意思呢??

Originally posted by austin666 at 2005-4-3 03:29 PM:
( @' Y" V- s3 E, Q我識戴窩使吳使我教?7 _( g/ W% G: \" n
# }8 F2 l. Z2 B% s
仲有你可以問你媽媽9 ^3 h1 x7 E4 }! n$ X% Q/ C
或者去內衣店問人都ok
, c9 [  U- z* e% |仲有戴法係好重要的
) U) X) P( D9 M# ?- k& y吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
' G7 U8 {3 Y; }# l. j7 o" f8 L( G6 h' d5 R
咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
Originally posted by monchhich at 2005-4-3 11:33 PM:
2 R1 e' y3 }& [" N# _
# J- [' c6 g7 C+ @- p) r: {8 d3 R7 c% m8 {
咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
: U. G! z4 }- u9 _5 B2 ^2 f
3 @% \$ y! G& s" P1 H: x: t! k好似pk boy咁話~~你去一o的內衣店問下啦.....o的姐姐會教你架啦~~
6 Z" {" W9 S  M& p仲有你上圍幾多丫~11歲就要帶bra bra?

120 x 60 PIXEL下載

0___o.......

bra

我想問bra係點帶嫁....$ Z1 d# }/ E9 P) Y
唔知邊個有果d〔〔短片or圖片〕〕
小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!( Z! I7 T+ T+ ~" |* U0 t
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

Originally posted by pk boy at 2005-4-4 06:43 PM:
2 }4 o3 N2 L  u$ P) J* d7 Z3 f9 ]小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!' y4 L4 ?) w9 ~
. c! q$ L# `: c! m5 \3 k. X. x5 V2 E- e- m- S7 f9 d9 N: G
11囉....
' Z& L8 k+ T" x' X" g7 F不過我想睇下d cup係點帶

....

唔該.....' M0 M% W1 X1 h. o6 p* }" b  u. W) L
比d回應啦.....$ Z7 B8 a1 m% l
我想睇短片呀

等級會員

y我成日都係"等級驗證會員"既
Originally posted by monchhich at 2005-4-4 19:02:- V1 [& g" c2 z  O5 f
y我成日都係"等級驗證會員"既
; a; a% j& f1 @, H% }$ e! {$ Q
did u check yr e -mail??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。