<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車路士4:2拜仁!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 10:59 AM:

我也很欣賞巴路士,從前他不受重用,但於歐洲國家盃吐氣揚眉,真是替他高興!
那時不知多希望他會離開令他浪費不少時間的利物浦!
侯利亞唔識貨啫^^",睇返佢d片,佢真係好勁,不過最衰巴路士依家冇態囉= ="
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:02 AM:

想不到他左右腳也這麼厲害!
係囉,我都覺得奇= ="
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:04 AM:

不知高峰期的意甲鐵人尼維特厲害,還是林伯特厲害呢?
兩個一樣咁勁^^"
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:06 AM:

應該說他一回利物浦便缺態,一到國家隊便生猛!
講真,以前冇留意到有個咁既人= ="
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:11 AM:

出場機會這麼少,又如何留意呢?哈哈!
咁又係^^"
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:16 AM:

對!他不斷進步的話,對車路士、對英格蘭都是好事!
加埋碧咸,朗尼,奧雲,謝拉特的話,其實好勁,只不過其他地方冇人咁好= ="
摺吧啦
Originally posted by brightlee at 2005-4-7 11:21 AM:
English team...
mis ...
係囉,如果有個傑斯幾好呢^^"
摺吧啦
Originally posted by kyleung at 2005-4-7 11:21 AM:
朗尼...
我覺得英格蘭正選始終唔應該係佢
從腳法同球隊角度我覺得岩佢,但人品差d~~"
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-4-7 11:27 AM:

碧咸已經開始走下坡了!
朗尼雖然於歐 ...
碧咸都差唔多啦,不過佢d傳送都仲係好好,朗尼太後生喇,自大左d,奧雲都應該仲有黃金期既
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 車路士4:2拜仁!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。