<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » yahoo33 有冇 J 馬嘉伶?
返回列表 回復 發帖
聽講AKB人工計法好唔人道 完全係靠有幾多人氣紅唔紅Fans有幾多 紅就多d錢唔紅連最低工資都無
yahoo33 發表於 2019-1-15 07:09 PM
咁又好坦白講句 , 佢地紅真係因為佢地自己咩???

咪又主要靠公司包裝  宣傳 ... 侯選生千千萬萬 ,
取代性咁高 , 好難有高薪水
咁又好坦白講句 , 佢地紅真係因為佢地自己咩???

咪又主要靠公司包裝  宣傳 ... 侯選生千千萬萬 ,
取代性咁高 , 好難有高薪水
迦樓羅女王 發表於 2019-1-15 07:19 PM
日本我唔係好明點分錢 聽講人氣低嘅偶像會叫Fans買多d宣傳物品 好似個sales咁 無咩所謂訓練俾一個練習生
韓國就唔同訓練一個練習生要幾十萬 出道後大部份收入要俾返公司 我自己覺得韓國比較合理
日本我唔係好明點分錢 聽講人氣低嘅偶像會叫Fans買多d宣傳物品 好似個sales咁 無咩所謂訓練俾一個練習生
韓國就唔同訓練一個練習生要幾十萬 出道後大部份收入要俾返公司 我自己覺得韓國比較合理 ...
yahoo33 發表於 2019-1-15 07:38 PM
咁我同意喎 ... 而且到你好似IU咁紅 , 都唔會少人工拉
咁我同意喎 ... 而且到你好似IU咁紅 , 都唔會少人工拉
迦樓羅女王 發表於 2019-1-15 08:19 PM
IU係萬中無一 買樓買地投資 靠賣專輯都夠食
IU係萬中無一 買樓買地投資 靠賣專輯都夠食
yahoo33 發表於 2019-1-15 08:35 PM
紅唔紅主要靠黑粉
靠潛規則
IU都有黑粉話佢偷步買樓
IU都有黑粉話佢偷步買樓
yahoo33 發表於 2019-1-16 07:34 PM
憎人富貴
D魯蛇係架拉 ... 你真係死左 , 佢仲覺得佢整死到你 , 好有成功感TIM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » yahoo33 有冇 J 馬嘉伶?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。