<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 黃智雯阿DUS乳錄
返回列表 回復 發帖

黃智雯阿DUS乳錄

0:16 ... CUT "JER" PAIN

1:15 ... 佢無J 我羅

智雯唔駛怕 , 佢唔J 你 , 我J 你 !!!
三間公司 SM, FNC , Jellyfish
SM收人外表行先 FNC最好唱得 Jellyfish都係形象行先
黃智雯覺得自已有咩係得??
SM收人外表行先 FNC最好唱得 Jellyfish都係形象行先
yahoo33 發表於 2019-1-17 08:50 PM
小櫻花最大間公司
yahoo33 發表於 2019-1-17 08:50 PM
... 駛唔駛咁串???
AKS都幾大間 全日本最多女
唔係串係事實 又好多有樣有身材唱得跳得都係出唔到道 但轉公司反而有機
3大公司最麻煩 SM, JYP , YG 有唔少3
大公司出身嘅練習生轉公司後先有機會出道
事實上好睇唔好食  
JYP人品要好 YG要唱得但唔睇樣 咩樣都收
AKS都幾大間 全日本最多女
yahoo33 發表於 2019-1-17 10:20 PM
Nako 邊間
三上邊間
唔係串係事實 又好多有樣有身材唱得跳得都係出唔到道 但轉公司反而有機
3大公司最麻煩 SM, JYP , YG 有唔少3大公司出身嘅練習生轉公司後先有機會出道
事實上好睇唔好食  JYP人品要好 YG要唱得但唔睇樣 咩樣都收 ...
yahoo33 發表於 2019-1-17 10:28 PM
其實MANDY個節目 , 旨在有機會比觀眾了解一下 , 韓國女團既生態姐 ...

佢真係想行呢條路 , 就唔會係戲行玩在十幾年拉 ... 我相信對韓國而言 ,
都會認為呢次係一次宣傳賞試
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 黃智雯阿DUS乳錄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。