<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » yahoo33 有冇 J 劉寅娜 ?
返回列表 回復 發帖
一個講就可能係 但兩個都講同一樣野就真啦 雙方都視對方係最重要
IU用思念劉寅娜嘅心情寫左首歌出黎
yahoo33 發表於 2019-1-18 08:14 PM
Nako 思念小櫻花
Nako現時多數思念Eunbi
Nako現時多數思念Eunbi
yahoo33 發表於 2019-1-18 11:42 PM

Sakura都思念Eunbi嘅身材
Sakura都思念Eunbi嘅身材
yahoo33 發表於 2019-1-19 12:02 AM

如果呢個陣容起雙非 , 真係幾大虛榮感
如果呢個陣容起雙非 , 真係幾大虛榮感
迦樓羅女王 發表於 2019-1-23 06:14 AM
極高身價有無錢俾
極高身價有無錢俾
yahoo33 發表於 2019-1-23 08:26 PM
食左先
講真 , IU仲有少少算係J 樣 , 但劉寅娜真係主要J名氣 ...
當然 , 如果可以扑最強韓國女星 , E我然會選宋慧  全知  李英

係呀 , 我就係咁念舊架拉
講真 , IU仲有少少算係J 樣 , 但劉寅娜真係主要J名氣 ...
當然 , 如果可以扑最強韓國女星 , E我然會選宋慧  全知  李英

係呀 , 我就係咁念舊架拉
迦樓羅女王 發表於 2019-1-24 05:10 AM
仲有第一代韓妹金喜善
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » yahoo33 有冇 J 劉寅娜 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。