<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖

傳曼聯欲斟迪莊
據報曼聯有意於今夏收購阿積士中場迪莊。

該名二十歲球員合約到二零零六年才屆滿,不過曼聯已遣出球探觀看他四月中替阿積士擊敗飛燕諾的賽事。

該仗阿積士以三比二勝出,迪莊射入一球。

不過阿積士營運總監雲伊頓表示:「我們甚至不會為他而開價,球隊不願意將他出售。」

「新教練白蘭特的意思是,他是球隊重要一員。」

不過有指迪莊和阿積士之間的關係相當緊張。

近日,他曾表示:「球會和前教練朗奴高文對我作出的承諾至今仍未兌現,我對此甚不高興。」
點解唔係 買 雲達華治ga=.=
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-7 11:24 AM:
等咗四年,曼聯終於收番晒拉素d尾數lu
唔駛俾佢拖住拖住d錢
重有利息1.3m收
諗番起呢單野.........=.=
唉~~~~
當年史譚 唔係 係度搞內 訌
曼聯唔洗 搵 拉素認頭啦~~(我懷疑當年拉素係唔想買=/=)

真係諗起都唔happy=.=
stam又搞到自己 哂左 3年係 拉素
又搞到自己係 意大利果邊食禁藥

曼聯又因為你果季 4大皆空~~

我諗stam 可以俾佢 重行, 佢唔會 行番呢條路....
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-7 01:14 PM:
果個stam
出本書都衰過人既
踩自己隊友,爆領隊大獲
唔賣佢都唔得
佢如果唔係 出書既話仲可以 名成利就~~
曼聯果季4大皆空可以話其中一大 罪人就係 佢~~

冇錯~~事實上佢係 一個好勁既 中堅~~
但唔係 忘記係 邊個 帶佢上到呢個 大 無台~~

真係有d 忘恩負義~~
搞到為自已留下左一點 污點........=.=
就算佢係A米 度攞到歐冠都冇用~~
冇人忘記到 點解會黎左意甲踢波~~.......

不過 過左去算.............
佢都可算係 曼聯其中一位名宿~~
希望佢日後發展順利~~~~
早日明白 當年賣你走係 冇錯
黎緊曼聯得番要 對車仔同 修咸

我覺得對車仔 暫時唔好睇勝負住~~
呢場係一個 操練 實戰既好機會~~~~
為足總杯準備, 希望費sir到時 善用果14個人出場球員~~~
藉車仔來提升狀態~~~~~~~~~~~~~

至於 修咸..........
講真,睇左佢咁多年,真係唔想見到佢降班~~唔多唔少有d感情分~~
不過真係要睇下....費sir肯唔肯放條生路~~~~
其實唔可以怪哂費sir~~
其實費sir不嬲都唔係 好 叻 排陣果種人~~

反而賓尼迪斯同摩連奴就係呢種人

所以呢...
贏波係贏全隊ga~~
Originally posted by shaqkobe at 2005-5-17 01:02 AM:
英超-消息人士稱美國大亨格萊澤的曼聯...
今年考會考既我
學識一樣野
既然已成事實
就只好向好既一方面諗
因為唔可以只係諗壞
唔係就係條跑道上停下來
應再難行都要行落去........

希望佢係有心,真係搞得好曼聯至好
nike單野
我覺得反而係好事!!!!!!!!!

曼聯就好似係 一個贏習左既兔仔
開始懶了~~
現在感受到一d 真正既壓力,威脅

就可真正令曼聯呢個 兔仔 醒覺~~

唔係會俾 其他"烏龜" 過哂頭

[ Last edited by gigg11 on 2005-5-31 at 01:54 AM ]
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-28 10:42 PM:
雲達沙
打開英超!!:cool:
又打過祖仔呢的大會

[ Last edited by 艾奧羅斯 on 2005-5-28 at 10:43 PM ]
我打winning好鐘意用佢~~
真係好勁
佢既實力唔洗係 富咸度 玩
佢真係好似 想去一間弱隊度 磨練自己既 救波咁~~

不過年紀太大
曼聯好難會買佢
有冇人會去買曼聯波飛??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。