<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
點都好.........自利記之前沉左後,曼聯阿仙奴兩隊呢十多年已經結下不能化解既恩怨
就算而家阿仙奴係榜尾都好
大家都仲係咁仇視!!!
何況而家有機會令阿記出年冇歐聯!!!

一定要加多兩錢肉緊!!!踢爆佢!!!!!!!!!!
Originally posted by 瑞比 at 2006-1-3 09:11 PM:

無左keane同viera兩個冤家
少咁d野咁....
所以要拜託史密夫同朗尼製造下d氣氛~~:cool:
阿仙奴唯有要搵羅倫佢地出黎嘈
唉......=.=我都肯定今年英聯係車仔~~~(衰而一早肯定左=.=)

又要等下季=.=
又04年講到06年啦=.=

真係得聯賽盃=.=聯賽盃又係對硬阿仙奴咁=.=
之後足總杯其實咪必有機會=.=.......車仔上年輸左俾紐卡素咁魚皮....今年一定要打好係足總杯
0係我既愛隊差唔到開波個陣~
講下今晚D英超賽果先~

Portsmouth        7 - 4        Reading =.=
我睇到個比數都真係呆左~都幾令人意想不到~場波應該都幾好睇下...

車路士就畀富咸逼和0:0,杜奧巴仲兩黃一紅TIM!=.=
Originally posted by harvey22 at 2007-9-30 12:52 AM:
Giggs is woeful...
哎~真係歲月催人老啊~
有好多球都可以做得好D GA...
C朗1:0
終於都0係英超開齌啦!!!
結果再次煲魚生弼勝出1:0...
曼聯打成咁~周中對羅馬真係危啦...
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-30 10:33 AM:

羅馬比人大炒1:4
羅馬畀人數係因為上半場中段有古利sent off~
又輸埋個十二碼姐~
佢地曾經都追成1:1平手ga...
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-30 03:28 PM:

不過我地好似無vds
係啊~ 好彩古斯錫尋晚後補上場都打得唔錯!

雲達沙無緣戰羅馬          30 September, 2007 12:37 +0800

曼聯門將雲達沙因腳趾受傷,將不能在周二歐聯分組賽對羅馬一戰中上陣。

該名荷蘭國腳於上半場受傷,並支持了整個半場,僅將龍門球任務交予李奧費迪南處理。領隊費格遜證實他將會接受檢驗。

後備入替的古斯錫表現不俗,包括將李奧費迪南的解圍頭鎚封走。

「艾雲(雲達沙)腳趾受傷,要待檢驗結果出來才可評估傷勢。他肯定不會在周二上陣,當然失去他這樣經驗豐富的球員是一個隱憂,但古斯錫也有能力勝任正選。」
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-30 04:13 PM:

比個機會訓練下古斯錫囉
將來vds退落黎唔使煩搵接班人
畀下機會古斯錫都好既~
不過唔知費SIR會唔出3號龍門~曼聯青訓產品TOMAS HEATON呢??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。