<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:23 AM:
我係曼聯fans,我入黎撐下場先!!
希望日日多多捧場
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:26 AM:

反而我覺得佢踢左後衛o個陣仲搶眼....
o個陣佢踢左閘助攻力好強..
好多個人突破...而家冇哂...
佢的確係一個 好似咩位都打得咁
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 12:23 AM:

in my mind,
John O'Shea should be the main person in midfield in rebuilding situation,,,,
O'Shea踢法真係好實際
真係一個好好聽話既球員

只係再經 一番 磨練
將來定是一個出色的球員!!!

佢呢兩季出任多個位置
好似對佢唔係幾好~~

但係反而咁樣為磨練得 多方面都有長~~
對1米9既佢黎講,  睇見佢上季不時"通渠過人" 呢招
佢咁高大, 成日用呢招都成功已經係好好

希望佢唔好"周身刀,冇把利"
最重要係佢快些搵到自己"最佳既位置"
就可供費sir多d放佢做正選~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-4-9 12:27 AM:
O'Shea還有進步的空間
我覺得費sir呢兩季係咁 換佢既位置可能都是這樣~~

佢又高,呢家左右腳都得
speed不是太快但也足,防守也不成問題,傳球也ok
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:32 AM:

所以唔知擺佢係咩位係最好...
想 ...
所以我就話要
佢快些搵到自己"最佳既位置"

唔係費sir好難長期放佢正選~~
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:34 AM:
希望奧沙唔好變左菲臘仔咁..變左一個可 ...
或許佢會頂左 加利既位置

加利呢家仲可以曼聯度打多1-2季~~

但係呢一季中都總是傷一段時間

所以相信佢都唔可以係曼聯度仲長做正選太耐~~

也許俾奧沙試下都得~~
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:41 AM:

奧沙191cm但係平時頂波唔算好,
而且軒斯以前都打開中堅,平時見佢返中間包波都好準
軒斯有樣唔好就係佢d 斬波太高
好似太腳清咁~~

c朗就好多時扭完一大輪就斬唔起個波

佢地兩個 磨練下d 傳中
曼聯d攻勢一定好好多~~

起碼岩番d位俾雲佬頂

唔好變左 好似得番加利仔一個識得 斬波(因為傑斯傷...情況見到更嚴重,得番加利仔一個斬波係好~~
加利仔無錯真係好好~~
我都認為佢下季仲係長期正選~~

不過佢都30歲
如果預計兩年後 開始下滑
呢家開始諗定都岩~~

好似傑斯咁,費sir本來都係想搵洛賓黎頂佢...

就係為 "咪雨籌矛"

唔好意思,唔識打呢幾個字=.=
Originally posted by pakho at 2005-4-9 12:47 AM:

講曼聯真係唔夠你熟haha~~~
唔算好可以練既ja
軒斯都幾穩陣~我都幾like佢~不過到大賽間唔中會有d(蝦碌)鏡頭
衰而有時動作怪怪地
但係佢就真係好狼下 d踢法~~
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:49 AM:

傳中球確係曼聯一大問題....
以 ...
我諗曼聯真係要搵個人黎私下自己練下~~

好似阿仙奴既 亨利咁,上兩季都唔係佢射罰球
佢都係自己私底下練,跟住上季至開始俾佢射~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。