<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
小弟發覺c朗拿度斬波既問題......

諗落......佢同斬斯d傳中唔再操好d
星期6 去到千喜球場,如果兩個一齊踢左邊
龍門後面既一班球迷真係會好有生命危險

大家有冇留意
c朗好似唔係好識用腳內側去斬起個波
佢係邊扭完一大輪後,有時已經推到個位好細
跟住佢就要 扭哂腰黎腳面大大力傳個波出黎...
變左好易俾GK出黎收左

如果係咁樣,我寧願佢用番果 招 ,後腳出波
起碼轉腳 順勢都好斬d

時關有d佢真係斬波有d 格硬黎

仲有d想 專登斬到d又曲墮又旋既波
但做得唔夠碧咸好,
因此經常都係地波
其實好如果傳波好d 既話
雲佬係前面一定 有野食~~
只要佢真係洗再哂時間去操d 技術(已經係呢方面好好了=.=)
反而留d時間去 操傳中
真係可以變左好似 放多左一個傑斯係 右邊咁ga~~

其實傑斯好多時都係跑左一輪先斬
但係傑斯唔會推到自己去左死位
變左又冇助跑下 間硬扭腰黎斬
傑斯係會有推得好順,個波黎一黎身時,就可助跑黎斬
如果有時真係個位唔好,最多咪傳地波或傳番出黎 俾d閘幫黎即斬埋去

但係c朗有樣最重要係佢睇 人黎斬
加利,碧咸都係傳俾位,唔傳人
只要傳到位,隊友自己上去搶位黎攞就得
反而更加殺食
至於c朗要睇到隊友係一個好位置先去斬
咁就會變左前面d人下下俾人 釘實,咁即係唔洗斬=.=
Originally posted by kyleung at 2005-4-16 02:12 PM:
喂喂
gigg11
有事搵你~~~~~~~~~~~~

sorry 咁多位
off 左 topic..

[ Last edited by kyleung on 2005-4-16 at 02:22 PM ]
咩事~~??
沙維治
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-17 05:25 PM:

唔係咁反骨呀麻
停賽九個月都照出人工啦
又係佢自己話幾想回報曼聯同D球迷
原來而家就獅子開大口
好明顯係車仔一相情月 出黎ga啦~~
我睇得出里奧對曼聯有份心 係度~~
因為佢見到果9個月黎d球迷對佢好好~~
加上已差唔多係曼聯下一任隊長了~~

再加上岩岩至續完約

李奧將與曼聯續約 18 April, 2005 10:26 +0800

李奧費迪南 (Rio Ferdinand) (Getty Images)
曼聯領隊費格遜表示,球會即將與李奧費迪南完成續約。

該名英格蘭國腳早前被傳車路士會將他收購,但雙方一直否認。

雖然車路士一直都表示無意收購李奧,不過新聞卻令費格遜感到憤怒。

李奧與曼聯還有兩年合約,不過球會已經開始與他討論續約事項。

「我們近乎完成討論續約事項。」費格遜向天空體育說。

「討論的進展十分理想。」

另外費格遜也承認,希望留用所有主力球員。

「我希望可以留用所有球員。」

「曼聯希望有一個固定的陣用去保持在最高水平,這是保成功的做法。」
小弟聽日 就要 遠征牛頭角應第一科試~~~

有d好似世界杯咁...等左好耐終於開波啦~~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 02:10 PM:

放鬆d
但是要保持精神集中

聽日係唔係考listening呀?
唔係~~~^^
係考 ce 既 d&t ja~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 02:20 PM:

好像幾冷門
多唔多人讀架
唔多了~~~
工業學校已 開始愈來愈少
所以開始少人考~~~
Alevel 更加當半科

我主科考果d都係5月先考~~

聽日是小弟第一次考公開試~~^^
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 02:40 PM:

你考幾多科呀???
7科~~
中英數
phy chem bio
d&t
車路士無意收購費迪南 19 April, 2005 11:18 +0800

(Getty Images)
車路士發表聲明,指出他們無意收購曼聯的李奧費迪南。

英國《每日鏡報》刊登一張照片,顯示李奧費迪南和車路士行政總裁簡朗在同一餐廳的情況。

不過車路士球會隨即否認他們將收購李奧費迪南。

而會方亦指出簡朗和李奧費迪南同一場合出現只是偶然。

不過曼聯領隊費格遜表示這個「偶然」情況機會不大。

李奧費迪南亦表明他無意離開曼聯。

車路士較早前曾和阿仙奴的艾殊利高爾秘密接觸,而英格蘭足總亦就此事作出調查。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。