<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
無啦。。2:1啦=.="  成班波都唔知想點。。許咁重要既賽事都游下游下。。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
真係幫唔落。。。。曼聯今次真係抵死。。。開頭入一粒,曼聯根本上一D激情都無,當自己應得咁。。之後就放鬆晒去踢。。俾人追一粒都仲未知死。。踢到仲係游游下咁。輸到兩粒,想追都已經追唔/到。
最唔抵係今場和都出到線,佢都出唔到。。。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by donald15 at 2005-12-8 05:51:
其實格拉沙入主曼聯真係世界上最錯既一件事
未正式入主齋睇球迷聲音都預測都會有事
今次分組賽排包尾
佢應該好快會放盤到時曼聯就真係有救啦
咁可能出局真係救到曼聯。。
1)無費sir
2)無格拉沙

Originally posted by Kev at 2005-12-8 05:47:
反而我覺得alan smith 最差喎...
好q憎佢..
講差。點都唔夠C朗。。。。成場一咪得個扭,一d貢獻都完全無呀。係完全囉!今日有邊球佢係幫到曼聯…………完全無。。
Smith今場都唔見得係好,不過都好勤力,剷左好多波。。

Originally posted by stereo at 2005-12-8 05:58:

曼聯今次連體育精神也拼棄了,還是勝不了;真係幫唔落。
仲有C7個粗口手勢唔知有無手尾跟tim......
實有啦。。。C7真係死傻仔黎架。。。打得咁差已經有排俾人罵,仲要做多個手勢俾人插。。

我相信曼聯一定要有大改變先至有返生既可能。。。留費sir係度。用歷史角落去睇只係一場改革,但係曼聯要既係一場革命。。
歷史上令國家/球隊強起來,只有兩條路。一係改革、二係革命。。。。
如果改革行唔通,就只有革命可以得。。清朝就試過好多次改革唔掂先黎個革命。。。。俄國、法國、英國……當年都係咁先至得到成功。。。歷史係一樣既。無論國家興亡同球隊都係。。。大革命唔開始,曼聯都無重新一天。。
今日好少有咁覺得亞視講波佬講得好,依家既曼聯根本上唔同之前果隊。我都突然醒覺左,以前七小褔果時既同心同根精神已經無晒,無晒之前既鬥心、打不死………。唔係話一定曼聯要有果種精神先贏到波、唔係話一定要再靠青訓,而係如果唔要舊果套就要全部掉晒去,既然係曼聯再行左以引入球星為主既球隊架構,就應該有一套新既教法、新既領導去做野。。。這是我呢一刻既林法。。費sir既家長式教育已經唔得。。果時7小褔係你教出黎,佢地實聽你講。不過依家D球員好多都係高薪買返黎,唔係你一手一腳帶大,根本上就完全唔同感情。。碧咸都可以對費sir咁不滿,試問其他球員點會無不滿丫。里奧、雲佬、朗尼………大球星會受你果套家長式領導??佢地根本上就無共融,睇返佢地今日傑斯罵奧沙、里奧罵斯維斯特、傑斯罵雲佬、阿倫史密夫罵星仔、C7罵雲佬、C7罵奧沙………以住只有堅尼好似大佬咁去罵班細,邊有依家咁你一句我一句,有D地位已經係度亙相指責。。咁既既場面今場(仲有其他比賽)都出現左好多好多次。球員與球員之間或者球員同領隊之間都無感情,完全無共同既心去對抗敵人。曼聯既家庭式領隊球員共處根本上已經唔適合曼聯。。費sir你過時了。
(純熟個人觀點)我已完全失去了理性,請原諒我既失言。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-8 at 06:44 AM ]

Originally posted by donald15 at 2005-12-8 06:10:

愈諗愈懷念堅尼
如果呢場波有堅尼係到起碼會鬧下人
依家成場波都冇人鬧下提點下自己友
唉...........
依家就係大家亙相埋怨。。。個個都話人地踢得差。。。。又唔做好本份。

Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:33:

你講smith都岩
不過c7都一樣成日拖慢進攻節奏...打得簡單d好d
亦都一樣地自大=.=-"成隊曼聯都係自大怪。。史高斯入波之後,邊有興祝過,個個覺得係應得既,好易有入波咁樣。。大佬無D激情,完全當正自己高人一班咁。

Originally posted by babo at 2005-12-8 06:35:

無錯...曼聯成功之路都係由七小福...
無論罰球同角球都係,曼聯無晒威力。。。之前有罰球、角球等於叫緊胡,依家等於人地有龍門球一樣。

Originally posted by abc123aa at 2005-12-8 06:38:

係得朗尼有行去同史高斯慶祝........佢地真係好自大,c7有少少腳法就以為自己係球王,成場扭扭扭.......淨係識得扭.......
俾著其他球隊,或者之前既曼聯,至少行去覽頭覽頸啦。加尼仔助攻之後,竟然好平靚咁行返去後場。。。之後成隊波就放鬆晒陣腳。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。