<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
支持打對台呀!!!
gigg11

你幾時去過OLD TRAFFORD呀?
有冇入場睇波呀?
Originally posted by gigg11 at 2005-4-7 07:21 PM:

打對台=.=

我本來真係一心為左吹水ja=.=

估唔到搞到曼聯同阿仙奴
不論球員定球迷
場外場內都 咁薑=.=

gnat
真係唔好意思=.=
我都係吹水ONLY
唔駛咁認真
我只係鍾意曼聯
其他球隊就只會欣賞,唔會鍾意咁o者

曼聯超新星~Giuseppe Rossi (羅斯)

羅斯 Giuseppe Rossi
出生地點︰ New Jersey (美國)
出生日期︰ 1988-09-24
國籍︰ 意大利
位置︰ 前鋒
號碼︰ 42
曾效力球會︰ 帕爾馬

198 x 245 PIXEL下載

有冇搞錯呀

擺明入來搞破壞同搗亂
又唔尊重其他人開的post
話明【奧脫福茶餐廳】(係紅魔鬼就入黎)
你唔鍾意曼聯,你都唔好搞破壞呀
對你的行為極度反感呀

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-8 at 12:08 PM ]
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 01:30 PM:

算啦~~~
有時球賽都要有 一點 色 量既火藥味先好睇

~~^^
可能咁樣搞一搞~~
可以搞旺到呢個板呢~~~^^

最多我就派你去~~佢個post度賣番廣告lo~~~^^
我唔鍾意人地咁做
所以我就更加唔會咁做LA
所以應該試o下用ROSSI 啦
我等o左好耐啦
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 01:48 PM:

我上黎一陣就溫番書~~~
我今朝先去搵定哂到時要去考既 試場 係邊樹~~~^^
加油呀
只要你肯俾心機讀
會考絕對唔會有問題
因為老實講,實在有太多人唔俾心機讀
只要你唔係果類人
而你又肯俾心機讀
一定ok

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-8 at 01:54 PM ]
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 01:54 PM:

咁就靠你睇住呢度啦~~^^
係wo~~
做乜你個 cr7 冇左 ga??
想換o下個公仔呀麻

我最喜愛的曼聯球員之一~Andrei Kanchelskis

Andrei Kanchelskis   
D.O.B.  :23/1/69  
City of Birth:  Kirovograd, Ukraine, Soviet Union, 23/1/1969
Weight:  81.18 kg
Height:  178 cm
Position:  Forward
Appearances with Club:  158
Goals Scored with Club:  36
International Caps:  52 (USSR)
International Goals:  8
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。