<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-24 08:54 AM:
各位曼聯迷入多d黎講野啦..
唔好比佢沉落去呀!!
你唔見之前好多都係我既post咩
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-24 10:23 AM:
得小貓三四隻
又冇乜人發言
冇辦法啦
唔係人人鍾意出post架麻
而且見得多果d踩人既reply
你都唔想再回啦
不如講下
下年既正選陣容呀
Originally posted by 瑞比 at 2005-7-24 10:30 AM:

vds
    gary  rio   Silvestre  heinze
C7     smith  scholes   giggs/park
         vN      rooney
同我一樣呀
keane快d醒幾招俾佢啦
希望佢可以快d掌握打dmf的要訣啦

但是 rio留唔留隊都是未知
可能真係要將佢套現
如果唔係就好像owen,viera果d咁大幅貶值就唔抵

Man Utd's Ronaldo: New deal agreed

Manchester United star Cristiano Ronaldo has confirmed he'll sign a new five-year deal upon the club's return from their Far East tour.

Ronaldo, 20, said: "Everything is sorted out with the contract and hopefully I will sign next week.

"I am very happy at United and believe I can achieve everything I want here. There is no reason for me to go anywhere else.

"I have improved as a player since I have been here and I will get even better.

"I'm already looking forward to next season when we all aim to put the disappointments of last season behind us. We are all determined to get the title back."

Ronaldo's new terms will see his wages TRIPLE from £15,000 to £45,000 a week
淨番果個反骨貪心仔RIO未續約

再唔續約就賣佢啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C7都係£45,000 a week
果個反骨貪心仔話自己值£125,000 a week
叫佢去車仔啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-30 11:29 PM:
Rio 呢條友踢波有d 錫身...覺唔覺
佢一向都持住自己技術型
唔會做D訓身去鏟,去博
所以HEINZE 呢類唔錫身,難打型的DEF
先咁受MANU球迷歡迎
RIO行埋一邊啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-30 11:39 PM:

其實我勸費sir 有骨氣d la
Rio 之前對曼聯既作用慢慢減退
世上好後防多的是
比個價佢一係就續一係咪續
再買一個比得起佢既
世上多的是啊
絕對同意呀
CHIVU,MILITO一大批都好勁
而且又唔會獅子開大口
12萬磅週薪,簡直係痴線的
用佢兩年人工已經可以再買一個世界頂級後衛啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-30 11:49 PM:

何況依家加沙黎左....要適當咁用錢
唔係第時大吉利事破產就無......

我提議.........米斯....希丁加都得
就算唔買人
用PIQUE,SPECTOR都OK
佢地都係欠D經驗
POTENTIAL就肯定有
Originally posted by lookityourself at 2005-7-31 12:01 AM:

其實奧沙都得ga!!!!!!或是用軒斯打中堅
奧沙打左
一時間唔記得咗奧沙
佢一向都踢中堅
總知曼聯,甚至其他球隊都唔可以向呢D貪得無厭的球星屈服啦
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-6 02:32 PM:
曼聯前鋒沙夏將於球季初缺陣。

該...

又傷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。