<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
你又有邊個喜愛的曼聯球員呀???????
不過唔好講BECKHAM
我好唔鍾意佢
Originally posted by brightlee at 2005-4-8 02:18 PM:
Bryan Robson.. is that ok?!
其實brightlee兄
可唔可以向大家介紹o下Bryan Robson有幾勁
神奇隊長果名就聽得多
但是就冇咩睇過佢的比賽
特別是真正認識曼聯的時候
佢已經過咗最黃金的時間
未能見過佢有幾勁
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-9 12:54 PM:

咁講!依家既超聯賽事,對曼聯仍然很重要吧。
好像差2m一年
而家increase ticket prices 都係增加2m一年
如果一升,一減即是冇用
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-9 04:44 PM:
曼聯同阿仙奴都仲有排爭喎。真係宿敵。
睇o下邊隊贏到對車仔果場啦
應該是決定性的一場
講暑假買咩人
不如實際d講暑假賣咩人好
始終gill 講到明sell before you buy

Phil Neville(3~4m)
bellion(1m)
Kleberson(2~3m)
alan smith or saha(7m)

都夠gk + mf 各一啦

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-9 at 09:15 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 08:57 PM:

阿倫史密夫一定唔可以賣!
佢係曼聯重建既重要人物之一!

以呢個時勢相信菲臘仔未必可以賣到咁多錢
比利安有人肯接收唔駛收錢la~
我欣賞alan smith的鬥志
但是球技真是普通啦
佢成日墮後,同rooney一齊踢就最衰
442變咗460
冇晒前鋒咁,想入波都難呀
其實我反而鍾意saha多d
起碼速度幫到曼聯
而且我覺得佢同van有火花多d
不過佢太多傷,好難搞
saha有速度,可以衝破對方後防
又可以為van nistelrooy開路
佢加盟曼聯頭幾場
果d二傳幾掂呀,同van nistelrooy又幾夾
最重要係佢左腳,同van nistelrooy 一左一右
正呀!!!!!!!!!
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 09:22 PM:

佢去到曼聯之後只係發揮到佢o係富咸40%既威力...
可能打法既問題la....
o係富咸多數俾人攻之後打突擊可能arm佢發揮..
要佢做主攻佢好似唔知想點咁
突擊
呢樣野好重要呀
saha真係幫到man utd
呢兩年曼聯d突擊差到
仲有van nistelrooy d單刀真係 唉..........

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-9 at 09:36 PM ]
咁都冇MILLER呀
有冇搞錯呀
CALBE回水呀
冇波睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。