<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖

442 x 582 PIXEL下載

Originally posted by buengland at 2006-12-20 04:10 PM:
bayern 態度有啲軟化

希望1月有野...
打唔到歐聯??佢幫bayern打過
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-21 09:03 PM:

係?!
你係邊度睇到?
即將轉會英超球會曼聯的前鋒拿臣展開在新球會的首課操練。這名瑞典前鋒下月會以借用形式加盟曼聯,拿臣表示,已經三十五歲,難以再加盟大球會,所以這次轉會難以抗拒。拿臣會穿上17號球衣,最快下月七日足總盃第三圈為曼聯上陣

其實著幾多號都好, 打得出水準先係最重要
Originally posted by bigfish at 2006-12-22 12:15 PM:
17 號都唔太壞, 冇咁大壓力
不過我覺得佢比 c 朗更值得穿 7 號
但C7衽曼聯耐得多,
Originally posted by r0211272 at 2006-12-23 12:04 PM:

nearly three page ar, crazy?
炸夠100分
Originally posted by terryjog06 at 2006-12-24 12:58 AM:
未入波前打得麻麻
入左波後 先有好轉...
我冇睇果場波...真係想睇下史高斯果球
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2007-1-6 02:39 PM:

佢係幾好架喎,點解要咁做l呢
中場中好多人用咩><
佢唔多岩打曼聯
Originally posted by terryjog06 at 2007-2-10 11:56 PM:
好野星仔頭鎚見功 艾華助功

查爾頓換左鄭智出黎希望佢有好表現
但今日正選後備都冇C7
Originally posted by kakeidevil at 2007-3-21 05:36 PM:
比 基 願 留 ...
我睇好佢喎, 佢係未來mu後防嘅主力, 咁早放走佢, 第時唔好後悔
Originally posted by 瑞比 at 2007-4-11 03:57 AM:

!!!!!!!!!!!!!!!

有無咁快=,=
roma收得檔喇
最好6比0
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。