<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2007-8-3 12:59 AM:

有冇睇過個金章??好核突
今日返工先見有人著CARRICK
個章近睇都唔差
不過史密夫走都總好過留曼聯無得打

436 x 594 PIXEL下載

Originally posted by kakeidevil at 2007-8-3 11:36 PM:

型~
佢仲笑得咁開心
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-4 12:58 PM:

有番地位看清前路掛, 睇番科蘭, 雲佬, 佢只要諗住自己要做到佢地7成,

係紐卡素應該好好用, 而且球迷有情有義!!
最緊要有班舊隊友
唔洗怕去到一個都唔識
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 11:05 PM:
覺得manu件波衫好唔得
因為件衫後面好似未剪牌子咁
個設計根本係for你印埋字...
哩d咪叫設計

姐係好似利記車仔件波衫個back咁,
patpat位有個暗花, 只不過佢地唔明顯,
如果係''明花'', 咪一樣好怪
超大隻

Originally posted by 5m at 2007-8-6 02:09 PM:

我睇到都即時打左個突,我真係估唔到佢d肌肉仲勁過c朗=.=
但又比人撞到飛起
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-6 02:17 PM:

唔係呀, 有人話佢細粒, 係水貨, 一比人撞就會飛起,

曼聯正水魚買呢wor, 荷蘭u21果班先叫好波wor...

興到我丫
果個係車仔fans?
2007~2008 FA Community Shield Manchester Utd VS Chelsea Goal
http://www.youtube.com/watch?v=B ... ge%3D1%23pid1424100

2007~2008 FA Community Shield Manchester Utd VS Chelsea PK
http://www.youtube.com/watch?v=S ... ge%3D1%23pid1424100
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-6 04:26 PM:

果個係呢度攪最多"阿媽係女人"投票既白痴仔...
出post有自由
算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。