<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 12:53 AM:
Well, he's playing first year,
can't expect that much......
其實對軒斯既表現已經係勁滿意架la....
以南美球員好少o係英格蘭踢得好黎講....
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:53 AM:

本人推薦 朗尼多d射下

佢有腳頭
佢可以射 人地推橫俾佢勁射果種又得
要射有角度果種都得~

所以值得諗下~~

佢後生仔,學多樣野冇死ga~~
反而我想c7射多d,佢有咁既潛質
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:56 AM:
同埋曼聯呢家 斬角球 都醒左
佢地明知 ...
不過我反而唔想史高斯斬
想佢o係出面搏射遠射仲好
其實季中o個陣c7都真係好鬼獨
扭波空唔交,扭到死就交俾一d俾人mark住既隊友,浪射...
o個陣真係有d心淡...好彩而家算係踢返好好多
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:18 AM:

回想果一排
曼聯係咁和波

又傷兵滿 ...
2-2迫和保頓
1-1迫和布力般
1-1迫和米杜士堡
呢3場都好好彩...

smith係呢3場既關鍵人物
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:23 AM:

所以佢真係好肯搏
而家又少左火氣

keep住啦~~
有前途
冇得長期正選都起碼係 要做到第3號前鋒先啦~~^^
同埋我覺得佢頭搥唔錯...
成日都頂到個波...
防守力好強(前鋒黎講)
其實前鋒用朗尼+smit防守力會幾強
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:31 AM:
沖涼溫多陣書~~~
訓覺覺了...........
我都要訓lu,明天見:cool:
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 01:26 AM:

but his tackle.....
really really bad.......... and dangerous....

Sometimes his temperment is out of control...

I remember he was sent off for one game..
unnecessary challenge
但比起出沙夏同雲佬,中前場既攔截力好好多
最重要雲佬同smith都可以有波入..破下入球荒
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-9 08:53 PM:
講暑假買咩人
不如實際d講暑假賣咩人好
始終gil 講到明sell before you buy

Phil Neville(3~4m)
bellion(1m)
Kleberson(2~3m)
alan smith or saha(7m)

都夠gk + mf 各一啦
阿倫史密夫一定唔可以賣!
佢係曼聯重建既重要人物之一!

以呢個時勢相信菲臘仔未必可以賣到咁多錢
比利安有人肯接收唔駛收錢la~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。