<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-13 11:10 PM:

我在另一個post都講過
最大樹會走的可能係van nistelrooy
因為我估saf 要賭一次好大的
重面改變曼聯的陣容
賣沙夏好過la........
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-13 11:13 PM:

我都覺得佢唔開心
佢係d好有大志的人
之前佢講過去曼聯唔係淨係坐冷版贏冠軍
而係要成為正選親手贏冠軍番來
咁都係第1季jei...
咁快就放棄....
踢曼聯唔係個個第1季就拎到個正選位架
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-13 11:20 PM:

雖然我最初都叫佢費柴,但是你睇番佢 ...
真真正正既無名英雄....!!!

(不過佢既踢法就算想唔做無名英雄都唔得LA!)
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-18 11:42 PM:
Undefeated Partners ...
其實我覺得卡路爾好好彩...
季初候活犯錯冇得踢O個陣都冇里奧既...
但係佢一失正選o個陣里奧就arm arm復出la!
其實某程度上侯活好唔好彩...
如果費sir唔係一路用卡路爾...
可能歐聯就唔駛16強出局..
輸壞左第1場o個球,失哂信心...
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-18 11:50 PM:

E,新觀點喎。至少我之前未見過。你呢 ...
因為今季對利物浦贏2-1o個場係里奧第1場arm arm復出..而o個場亦都係第一次用卡路爾..
講真對於卡路爾前面有個里奧頂住點都好d la..周埋施維斯達o係里奧出場之下係踢高一班既....
至於侯活季初出場既時候既後防配搭係施維+布朗or奧沙...
o係當時曼聯冇哂信心既後防黎講...
侯活真係唔應該要負哂所有責任...

結果侯活就成為左費sir變陣既犧牲者.....
其實卡路爾講真級數分分鐘連范俊業都不如
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-19 12:02 AM:

雲迪古都勁過卡路爾多多聲
雲迪古身手唔算頂級law,不過佢叫做穩定..唔會輸一d大意波
不過呢個可能同佢少出場有關...
少出場=少犯錯
其實如果賣里奧俾車仔一定可以賣到好多錢...
但係搵唔搵到人頂里奧個位又係一大難題..!!
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-19 08:04 PM:

唉.....................
我都好矛盾,覺得年年續約可以迫giggs keep住踢好波
但是又覺得佢踢咗咁耐,唔應該對佢咁絕情
我覺得踢唔踢到好波呢d野冇得迫既...
講真傑斯想續兩年約又唔係為錢...
佢對曼聯真係有感情ma...!
曼聯竟然兩張紅牌........唉!!
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-21 07:25 PM:

佢梗係而家搵唔到球會
就想簽番曼聯啦
當然la!仲邊有球會敢簽佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。