<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2005-4-27 02:48 PM:
黎緊曼聯對阿仙奴真係有點55波
不敢太大信心~~~
餘下賽事都唔知叫曼聯點應付聯賽了~~
客觀黎睇曼聯有少少下風...
因為狀態黎講阿仙奴除左對車仔o個場其他o個d贏哂...
唯一可以睇好既真係今季兩次都贏...格食格...
Originally posted by brightlee at 2005-4-27 08:50 PM:
I just hope there w ...
最慘係雲佬...射失12碼俾人串...不過佢真係控制d情緒控制得唔錯
菲臘仔...一兩場好波....對佢冇咩寄望...亦都唔覺得佢對阿仙奴會有正選
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-6 10:03 PM:

Carroll 呢個正廢柴
冇其他地方去就瀨死留在曼聯
走la,就算貼錢都要送走你
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-6 10:08 PM:

但是曼聯冇錢買新龍門
唯有照OFFER新CONTRACT俾佢
不過佢真係唔知醜
仲有面留係曼聯
試下提攜下d新仔law...
我覺得起碼比用卡路爾好丫
Originally posted by brightlee at 2005-5-6 10:23 PM:

the problem is, unlike Arsenal, they don't have a good GK in teens.
其實泰來都ok丫
而家有好彩有里奧^^
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-7 08:09 PM:

佢一係簽約,以表示忠心,報答曼聯
一係快d走人,唔好浪費大家時間
我諗佢都係想續約多ga
佢o係曼聯證明自己好過過車仔la
Originally posted by srfqt1 at 2005-5-7 08:39 PM:

如果想續約就唔應該有野值得考慮咁耐
佢欠曼聯同曼聯的fans太多啦
咪就係,曼聯等左你接近1年
如果要做反骨仔我一定唔會放過你
Originally posted by kwongt at 2005-5-8 02:23 AM:
唉....老廢今晚又黎衰......
好地地費歷查上一場打得唔錯...今場又唔出....出個雞巴臣...超級大廢柴=>雞巴臣同沙夏...
都冇得咁講ga...
其實睇得出曼聯都冇諗住可以爭到第2...
都冇壞ga....留力踢好阿仙奴o個場law...
費事搏到咁盡la...
軒斯都傷左law....
Originally posted by kwongt at 2005-5-8 02:30 AM:

咁不如放西布朗一條生路......
佢...
雞巴臣咪換左出場law
費sir試陣....
佢為下季舖路

奧沙今日踢得好差...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。