<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 02:18:

的確係一個實而不華既球員~~~
in my mind,
John O'Shea should be the main person in midfield in rebuilding situation,,,,
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 12:23 AM:

in my mind,
John O'Shea should be the main person in midfield in rebuilding situation,,,,
反而我覺得佢踢左後衛o個陣仲搶眼....
o個陣佢踢左閘助攻力好強..
好多個人突破...而家冇哂...
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:23 AM:
我係曼聯fans,我入黎撐下場先!!
希望日日多多捧場
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:26 AM:

反而我覺得佢踢左後衛o個陣仲搶眼....
o個陣佢踢左閘助攻力好強..
好多個人突破...而家冇哂...
佢的確係一個 好似咩位都打得咁
O'Shea還有進步的空間
yes, but if Henize is in Man Utd now...
I think John O'Shea should stay in Midfield..
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 12:23 AM:

in my mind,
O'Shea踢法真係好實際
真係一個好好聽話既球員

只係再經 一番 磨練
將來定是一個出色的球員!!!

佢呢兩季出任多個位置
好似對佢唔係幾好~~

但係反而咁樣為磨練得 多方面都有長~~
對1米9既佢黎講,  睇見佢上季不時"通渠過人" 呢招
佢咁高大, 成日用呢招都成功已經係好好

希望佢唔好"周身刀,冇把利"
最重要係佢快些搵到自己"最佳既位置"
就可供費sir多d放佢做正選~~
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:27 AM:

佢的確係一個 好似咩位都打得咁
所以唔知擺佢係咩位係最好...
想佢接堅尼班打防中佢又未夠班,亦都唔似打呢個位
打中堅又好似冇里奧咁穩
其實我覺得佢打閘會最多發揮
不過左邊有軒斯....費sir而家又好少同佢打閘...
費sir既心態睇得出係想佢接堅尼班
Originally posted by 月月鳥 at 2005-4-9 12:27 AM:
O'Shea還有進步的空間
我覺得費sir呢兩季係咁 換佢既位置可能都是這樣~~

佢又高,呢家左右腳都得
speed不是太快但也足,防守也不成問題,傳球也ok
希望奧沙唔好變左菲臘仔咁..變左一個可以打多個位置但係成日打後備

其實我想咁樣...

奧沙  軒斯  里奧費甸南  加利仔

因為施維斯達成日都失失暈暈咁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。