<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
i hope so
其實我想大家傾下曼聯既問題??
曼聯呢家衰乜野
前鋒???
中場???

我想應該是中場問題
太老化了
講下一d 例子:

堅尼衰而好淡定,但係打出黎都係一時時勇
不過佢仍有一定影響力,佢上季打得比較墮後,反而今季打得上前上落,呢家也有點回落,而且佢番返國家隊,更消耗體力, 不過唯獨是感染力高,而且好夠淡定,
不過佢呢家咁既狀態落去,費sir唔可以場場都俾佢

史高斯已冇左季中既 勇態, 證明佢退出國家隊係明智,如果唔退出情況會更差
佢自己玄來今季早就睇得出自己有明顯下滑,狀態已時好時壞,加下曼聯經常將佢位置掉黎掉去,佢而家有d好似 皇馬既施丹咁,明顯今季下降左,不但情況又咪到太差要放棄,真係令人擔心
希望佢找到"保養之道"佢 現時31歲,仍算是"當打之後期"

傑斯可算一班3冠王時的球員中,現時打得最好既一個
佢好落力, 而且今季明顯少左 係咁放
可能明白自己老,開始改變打法
變得打法食腦型, 有時更簡單扭過對手, 而放棄快放對手的做法減少
不過呢家養緊傷,佢出番後對呢排沉沉地既曼聯有幫助
不過佢真係唔可以場場都搏得太多,唔係有苦自己知
好彩佢係 一個聰明既球員,明白呢個道理

我覺得曼聯呢家最需要就係 費查
費查打得好醒,好醒去分波,走位
今季佢真係進步唔少
等佢復出後, 對曼聯中場真係有好大幫助
曼聯呢家好多時進攻都只係可以靠朗尼,c朗拿度去 湧上去
咁搞法只係變左 "街場踢法"
比起曼聯季中表現最佳時 真係好冇組織

費查防守意識好,又識斬波,呢家好似得加利仔識斬高波
(c朗成日扭完一大輪就好似斬唔起個波,佢斬果種都係比較岩打快攻時用)
佢入番黎應該 協調到個中場,減低左堅尼作

百利無一害
終於打完了~~~~~~~~~~~~~~..........
番去做maths先~~~^^
Originally posted by brightlee at 2005-4-8 02:18 PM:
Bryan Robson.. is that ok?!
其實brightlee兄
可唔可以向大家介紹o下Bryan Robson有幾勁
神奇隊長果名就聽得多
但是就冇咩睇過佢的比賽
特別是真正認識曼聯的時候
佢已經過咗最黃金的時間
未能見過佢有幾勁
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 04:33 PM:

蘇斯克查:球迷期望令我害怕

200 ...
佢上季受傷前代替碧咸踢右中場....
踢得真咳唔錯!!!!!!
I am MU fans....
BUT to be honest, they play really shit this year......
Originally posted by nisky3t3 at 2005-4-8 10:05 PM:
I am MU fans....
BUT to be honest, they play really shit this year......
首先 歡迎你黎左先~~~^^
希望日後多多捧場

另外~~我地曼聯輸得起ga~~
今年唔得咪下年~~lo!!!!!!!!!!
Originally posted by kwongt at 2005-4-8 09:14 PM:

佢上季受傷前代替碧咸踢右中場....
踢得真咳唔錯!!!!!!
的確係一個實而不華既球員~~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 21:22:

其實brightlee兄
可唔可以 ...
wah.. let me to do some research sin!!!
yes, I watch how great he was..
but I need some times.. may make some photos?! or information in net...
give me some times, I will do it
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
我係曼聯fans,我入黎撐下場先!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。