<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
加利仔無錯真係好好~~
我都認為佢下季仲係長期正選~~

不過佢都30歲
如果預計兩年後 開始下滑
呢家開始諗定都岩~~

好似傑斯咁,費sir本來都係想搵洛賓黎頂佢...

就係為 "咪雨籌矛"

唔好意思,唔識打呢幾個字=.=
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:44 AM:

軒斯有樣唔好就係佢d 斬波太高
好似 ...
傳中球確係曼聯一大問題....
以前睇曼聯既罰球,死球,角球戰術確係入球既保證
而家冇哂....
邊個斬都唔掂
史高斯,傑斯,c7都唔掂..有時衰到搵科東尼斬...

入罰球o係碧咸走左後印象中只有沙夏加盟後第1場入左球(省中人)
傑斯入過1球(好似對富咸)
朗尼入過1球(對費倫巴治)
Originally posted by pakho at 2005-4-9 12:47 AM:

講曼聯真係唔夠你熟haha~~~
唔算好可以練既ja
軒斯都幾穩陣~我都幾like佢~不過到大賽間唔中會有d(蝦碌)鏡頭
衰而有時動作怪怪地
但係佢就真係好狼下 d踢法~~
Originally posted by pakho at 2005-4-9 12:47 AM:

講曼聯真係唔夠你熟haha~~~
唔算好可以練既ja
軒斯都幾穩陣~我都幾like佢~不過到大賽間唔中會有d(蝦碌)鏡頭
軒斯防守時唯一唔好既就係成日毛手毛腳...有時o係禁區都係咁..好驚輸12碼
不過可能呢d係阿根廷既足球風格la...
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:49 AM:

傳中球確係曼聯一大問題....
以 ...
我諗曼聯真係要搵個人黎私下自己練下~~

好似阿仙奴既 亨利咁,上兩季都唔係佢射罰球
佢都係自己私底下練,跟住上季至開始俾佢射~~
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 02:48:
加利仔無錯真係好好~~
我都認為佢下季 ...
係未雨綢繆

努力啊
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:50 AM:

軒斯防守時唯一唔好既就係成日毛手毛腳...有時o係禁區都係咁..好驚輸12碼
不過可能呢d係阿根廷既足球風格la...
同埋佢d "大腳清" 傳中要改善下
真係 好難攞ga=.=
Well, he's playing first year,
can't expect that much......
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:51 AM:

不過好多時曼聯都搵軒斯射,暫時未入過....
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:51 AM:

本人推薦 朗尼多d射下

佢有腳頭
佢可以射 人地推橫俾佢勁射果種又得
要射有角度果種都得~

所以值得諗下~~

佢後生仔,學多樣野冇死ga~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。